ASSALAMUALAIKUM | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Friday, December 9

ASSALAMUALAIKUM

Assalamualaikum w.b.t.

Lama nya jari jemari ku yang comel ni tak meninggalkan jejak-jejak bicara dalam blog. Betul la orang cakap, kalau buat sesuatu tanpa ada misi dan visi, memang half way la tinggal nya. Kalau reveiw balik post aku yang lama-lama boleh tengok kot beberapa kali aku post kira come back selepas lupa diri dari dalam dunia blogging.

Always tinggal kan jejak pertama... pastu senyap. Tidur. Lena. Sampai dah bersawang dah blog aku ni. Tapi kali ni aku memang nak comeback betul-betul. Bukan angan-angan semata. I miss my old life. I miss what I have did before. Kadang bila kita leka dengan benda yang kita suka, boleh energize balik momentum diri kita sendiri sebenarnya. Ia akan berlaku secara tak lansung.

Kira aku kena merangkak, bertatih balik, mula balik macam mana aku mulakan dahulu. Walaupun bukan senang nak keluarkan idea atau cerita dan di adaptasikan didalam abjad. Tapi it depends on kita punya kreativiti. Now aku rasa aku masih lagi mempunyai kreativiti sebagai seorang blogger.

Haaaa... see.. mana ada orang nak mengaku dia blogger. Aku je makhluk yang suka masuk bakul angkat sendiri. (KAHKAHKAH!!)

_OFF CHAPTER_

1 comment:

  1. Teruskan menulis. Sebab kita akan dapat ape yang kita usahakan

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com