KEMBALIKAN MOOD BLOGGING DARI SURAM | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Thursday, December 10

KEMBALIKAN MOOD BLOGGING DARI SURAM

Assalamualaikum...

Suram....

Memang aku nampak suram dah sekarang dunia blogging ni..

Mungkin sebab sekarang dah terlalu trend secara "live update" melalui FB, INSTAGRAM. TWITTER or what so ever laman sosial sekarang ni la.

Tambahan pulak penggunaan Hashtag # yang biasa akan digunakan oleh rakyat sekarang untuk search any info yang diorang nak.

So dik kerana kita sekarang mengejar sesuatu yang cepat dan tepat, jadi spend masa untuk menghadap PC @ Laptop demi nak mengupdate maklumat yang kita nak share tu agak berkurang sudah.

Itu dari pandangan kasar aku seorang yang suka berblog ini.

Mungkin kerana kita bermain dengan masa yang semakin hari semakin cepat,

Jadi benda yang kita rasa terlalu lambat ni sudah dipandang sepi sahaja.

Jadi bila kita dah terlalu menghadap benda yang mudah...macam FB, INSTAGRAM yang boleh kita layari melalui smartphone je sekarang so kita lebih fokus pada apa yang mudah ada didepan mata je la.

Kerana itu jugalah ramai blogger yang ketandusan idea bila nak mengarang. UNLESS!

Korang ada input dan bahan yang perlu di kongsi kan secara meluas. Then baru kita nampak fungsi blog itu masih relevan. JUST MY 20 CENT!

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com