SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

AKHIRNYA DIA BERNIKAH JUA

/
0 Comments
Tak sengaja... tapi ini terjadi....
Kau bersanding... duduk di pelaminan...
Air mata jatuh tak tertahankan...
Kau khianati cinta suci ini....



Assalamualaikum...

Nak kata frust, eemm taklah frust sangat.

Nak kata kecewa, eemm tak lah kecewa mana.

Tapi deep dalam hati tu aku rasa jugak lah.

Sampai akhirnya aku unfriend dia dari FB.

Memang la kami tak pernah buat apa-apa declaration pon.

Cuma bertegur sape je dalam whatsapp.

As usual aku buka FB tiap-tiap pagi. Then nampak ada orang tag dia dalam post gambar kahwin.

Dia dah kahwin???

Betul ke???

Aku terus klik nama dia, dan aku tengok ramai yang wish TAHNIAH!

OK! Aku suprise giler. Selama ini... dia hanya...eeemmmm...

Beberapa hari lepas tu dia dah selesai majlis belah wife dan belah dia...

Dan aku terus putuskan untuk UNFRIEND.




You may also like

No comments:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com