ADVERTORIAL : MASTER FOREX TERHEBAT 2015 | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Sunday, May 17

ADVERTORIAL : MASTER FOREX TERHEBAT 2015


Zaman kecelaruan ekonomi negara adakala memberi impak yang besar pada setiap induvidu yang mana apabila melibatkan pengeluaran 'duit' yang boleh dikatakan  penggunaanya adalah pada setiap hari. Duit sekarang pula boleh di umpama seperti 'air' lalu. Pengeluaran yang tak boleh nak di had kan atau kata lain suatu yang tidak boleh dijangkakan. 

Setiap hari ada saja yang nak di gunakan. Beli itu lah. Beli ini lah. Puas dah rasanya cuba untuk 'mengemutkan' jumlah perbelanjaan. Paling tidak pon cuba untuk menghadkan jumlah minimum penggunaan untuk seharian RM50. Itu pasti! Tapi adakala tersasar dari target budget! Fuhhh sakittt macam ni!

Jadi bila dah tiada had tetap bagi setiap pengeluaran wang itu sendiri, mahu atau tidak perlu cari satu jalan untuk ada simpanan TIAP MINGGU selaras dengan pengeluaran yang berlaku pada setiap minggu. Setuju?

Apa itu MASTER FOREX??

DAFTAR
TAJA/MENAJA
TAMBAH STOK/UPGRADE

Sebelum nak cerita panjang, suka nak beritahu perkara diatas ini adalah tidak perlu untuk dilakukan.!

Lagi satu (1) pengukuhan info yang suka untuk saya bagi tahu disini, MASTER FOREX TERHEBAT 2015:- 

Konsep yang digunakan didalam trading harian pula adalah berasaskan SISTEM ISLAMIK.

 tiada dividen
tiada swap
dan
tiada one night stand komisen yang tidak dibenarkan syarak

Kalau rasa dalam kepala dah timbul tanda soal banyak-banyak kena baca sampai habis ye.

MASTER FOREX sebuah program yang diwujudkan untuk membantu anda menjalankan perniagaan di pasaran matawang asing Forex DAN PENGIKLANAN MAYA


MASTER FOREX juga menawarkan servis bantuan kepada mereka yang tidak mahir untuk berurusan di pasaran Forex dan PENGIKLANAN MAYA ini. Dengan pencapaian yang tinggi dan konsisten, ianya mampu memjana PULUHAN Ribu Ringgit setiap minggu.

!! APA YANG ANDA PERLU TAHU TENTANG PLAN !!
MASTER FOREX?

**Plan MASTER Forex :

Modal minimum RM100
Pulangan setiap minggu sebanyak 9-10%
tempoh pulangan setiap minggu selama 28 minggu (7 bulan)
24 Jam Proses Pengeluaran.
Cara Trading Mengikut Syariat.

SO... SO.. SO.. SO!!! ADA NEWS NAK SHARE NI

100 orang TERAWAL adalah diperlukan!!!!
TERUS masuk ke page MASTER FOREX

SEKARANG!!!!!!


**Sebarang pertanyaan/kemusykilan/kesangsian boleh direct PM di facebook seperti diatas.

2 comments:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com