PENGANTIN DAN PENGAPIT SIAPA LAGI PENTING? | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Wednesday, April 29

PENGANTIN DAN PENGAPIT SIAPA LAGI PENTING?

  

Tetiba pulak terfikir tajuk entri ni. Punca nya adalah masa berborak dengan adik dalam kereta lepas balik dari pasar malam. Ahad lepas adik aku jadi pengapit kawan dia. Masa tu dia cakap nak drive sendiri pergi umah kawan dia tu. Tapi tak jadi. Adik aku lagi sorang yang bawa dia. Aku pon cakap la kalau dia pergi sana sendiri mana dia nak park kereta di tu. Lagi pun rumah kawan dia tu sempit. Tapi adik aku kata dah ada dah parking nya.

Haaaaa... bermula la di situ aku dengan adik pon mengisukan topik Sang Pengapit. Terfikir aku tetiba nak tahu antara Pengapit dan Pengantin siapa lagi penting? 

Jawapan aku.....

Tentu-tentu lah pengapit. Kenapa? Sebab sesiapa saja yang jadi pengantin tentu perkara yang merisaukan dia adalah 'SIAPA NAK JADI PENGAPIT AKU?' Haaa.. masa tu la dok kalut nak cari kawan baik la..sedara dekat lah... bidan terjun yang boleh dijadikan pengapit la. 

Mana ada dalam situasi seperti ini pengapit yang cari pengantin. Pernah jumpa yang macam tu? 

'Haaaaa... aku nak jadi pengapit ni..siapa nak jadi pengantin ek?? 
'Pemgantin mana pengantin???'

Tanpa pengapit takkan lengkap si pengantin itu. Setuju tak??

Dan keadaan ini Pengantin akan jatuh no. 2..... 

Ok jangan marah. Ini hanya sekadar pandangan dan gurauan. Ok done post yang tergendala dalam kepala aku ini. 

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com