HAPPY BIRTHDAY TO ME | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Monday, April 13

HAPPY BIRTHDAY TO ME


Happy Birthday To Me
Happy Birthday To Me
Happy Birthday To Atikah Norbaki
Happy Birthday To Me

Allah selamat kan Aku
Allah selamatkan Aku
Allah selamatkan Atikah Norbaki
Allah selamatkan aku

Selamat HariJadi Diri sendiri a.k.a Atikah Norbaki. 

Wahhh buat entry hari jadi sendiri. Kau adooo?? Tapi dah makin besar remaja ni takde rasa apa pon bila birthday ni. Ni pon nyenyaris terlupa birthday sendiri hari ni. (Ecehhhh!)

Genap la umur aku 27 tahun. (Another 3 years 30 tahun) OMG!! 

Ok tolak tepi soal umur aku tu. So bila dah makin dewasa anak Ibu sorang ni, macam-macam benda aku perlu fikirkan. 

Masa depan.
Kerjaya.
Family Planning.
'Anak' planning. (Hammboiii..statement mintak kaki)

Selamat menempuh alam Officially Dewasa ini. I all still single mingle. So nak datang minang, bole jumpa my Ibu ok. Hahahah promote diri sekali.

13.04.2015 HAPPY BIRTHDAY!!!!!

1 comment:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com