GEMOK IS AWESOME A.K.A OHSEM! #Gemokisohsem | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Monday, April 6

GEMOK IS AWESOME A.K.A OHSEM! #Gemokisohsem

Gemok Is Awesome a.k.a OHSEM! | Satu lagi sumber inspirasi baru untuk aku. Adalah sangat-sangat bermakna pada aku. Sungguh. Bila sebut je perkataan tu memang rasa diri The Best dari yang ter'best' kat dunia ni.

Haaa.. untuk sesapa yang tengah dok sebut-sebut gak quota ni confirm korang pon layan #abpbh tadi kan. Aku pon actually tadi tengah dok study sebab nak exam minggu depan terlayan sampai habis pulak. Ingat nak rehat 5 10 minit. Sampai habis jadinya aku layan.

So yang paling menarik pada aku dalam #abpbh tadi adalah saat Abam Bocey menang. Aku adalah peminat Bocey. Dan bagi aku Abam pon kelakar orang nya. Setanding sangat lah dengan level Johan dan Jep sepahtu tu. 

GEMUK dulu adalah sangat MENJENGKELKAN pada sesetengah manusia. 

Tapi tidak lagi sekarang!

Level kami adalah sama seperti Kamu...kamu..kamu...dan kamu.. Dunia sekarang sudah menerima kami seadanya kami. Dan apa yang mereka-mereka mampu buat..kami double triple mampu juga untuk melakukan. 

So...Let to say.... GEMOK IS OHSEM! 


2 comments:

  1. ala...taknyah kisah la pe org nak cakap..suruh diorg cermin diri diorg dulu

    ReplyDelete
  2. gemuk ke kurus ke asalkan baik dah cukup bagi saya ;)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com