TIDUR | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Sunday, February 15

TIDUR

Tidur..

Aktiviti wajib dikala hujung minggu. 

Kalau ikutkan plan awal aku setiap hujung minggu aku akan gunakan masa yang ada untuk complete kan segala tanggungjawab yang tergendala dek Kerana ke'busy'an dengan kerja harian aku.

Bila dah bekerja ni... 2 hari cuti pun adalah sangat-sangat bermakna pada aku. Setiap saat. Setiap minit pada aku sayang untuk aku gunakan pada sesuatu yang tidak berfaedah.

Tapi memang sekarang ni pantang ada masa yang lebih..baring je confirm aku tidur. Pantang baring... tidurrrr.. pantang free...tidurrr...

Dan sekarang.... feeling semangat nak kerja untuk esok hari...




2 comments:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com