KLANG - PUTRAJAYA, PUTRAJAYA - KLANG | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Tuesday, February 3

KLANG - PUTRAJAYA, PUTRAJAYA - KLANG

Assalamualaikum....

Uiisshhhh... lama sungguh aku tak update blog. Bila fokus pada komitmen yang agak penting pada aku, so blog ni sunyi pulak dari sebarang cerita bebelan aku kan.

Idea tu ada. Nak mengarut ke.. nak celoteh ke.. nak itu ini semuanya ada je dalam kepala. Kebiasaan aku bila nak update blog..aku akan pastikan yang aku berada di atas tilam busuk aku ni.. sambil meniarap... on kipas dengan kelajuan 3 (max).. ambil Tab Lenovo aku ni... dannnn taip!

Sesejak aku gunakan Tab yang di beli oleh seseorang untuk aku, jarang aku nak on untuk update story guna laptop. Yang mudah dah ada. So buat pe nak susah-susah on laptop bagai.



KLANG - PUTRAJAYA?

Apa cer??

Ok lah aku nak share kan kegembiraan aku sekarang ni. Alhamdulillah sangat sebab aku di beri peluang untuk bekerja dalam sektor kerajaan. Apa pon orang lain pikir, aku tetap bersyukur. Bukan senang nak dapat peluang. Ramai yang apply..datang interview pon beratus. 

Dan ini adalah permulaan cabaran dan bagi aku juga adalah permulaan untuk masa depan aku. Syukur sangat sebab Allah beri peluang ini pada aku. Meanwhile aku tak fikir untuk sewa mana-mana rumah sebab ibu dan adik-adik aku ni  takde sape yang tengok.

Jadi orang kata bersakit-sakit dulu dan bersenang kemudian. Untuk permulaan ni aku kena strugle untuk bangun awal Seawal 5 pagi dan sebab aku ni siap kadang-kadang makan masa gak. Tu yang aku kena bangun awal.

Fuhhh... settle jugak entri sekangkang kera aku ni.

Nak tau aku kerja jabatan mana? Ssshhhhhhh !! Rahsia....


2 comments:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com