JATUH CINTA DENGAN LAGU 'HANYA PADAMU' AINAN TASNEEM | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Monday, December 8

JATUH CINTA DENGAN LAGU 'HANYA PADAMU' AINAN TASNEEM




Siapa pernah dengar lagu tu? First time aku dengar lagu ni dekat radio U.fm. Masa buat call time kerja curi-curi dengar lagu sikit. Heeee... yela all the time buat call..dengan layan perangai customer lagi... haaiiihhhh apa lagii... dengar la lagu sikit.. kasi tenang itu telinga...

Ainan Tasneem. Aku kenal nama penyanyi ni gitu-gitu je. Bukan fans sangat pon pada penyanyi ni. Tapi dengar gak lagu dia. Apa yang popular tu? Lagu apa tu... 100 juta? Haaa... tau tau mcm tu je la.

Tapi masa firstime dengar aku tak tau pon ni lagu dia. Bila mula dengar terus suka. Terus jatuh hati. Terus nak cari siapa penyanyi nye. Pastu lepas dengar pertama kali terus setiap mana je aku pergi mesti akan dengar lagu ni secara kebetulan. Kalau ada anak- anak kecil...memang sesuai bagi dengar lagu ni. Sangat sesuai untuk mendidik.




2 comments:

  1. Lagu Ainan Tasneem yang saya tahu satu je iaitu Aku Suka Dia. Memang best lagu tu. hahaha.

    cara nak cegah demam

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com