CELEBRITY LASS MENGURANGKAN BAU BADAN | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Wednesday, December 24

CELEBRITY LASS MENGURANGKAN BAU BADAN




Produk Celebrity Lass | Aku tahu aku ni comel.. cantik tu kurang lah tapi lawa tu lebih. Akan tetapi semua keistimewaan aku itu takkan bermakna sekiranya ada bau yang kurang enak hinggap di badan aku. Bau peluh dari badan ni kira normal la kan. Mana ada yang berpeluh ni tak berbau. Tapi sebenarnya bau kurang enak ni adakala di sebabkan ketiak popo kita. Percaya tak?

Dan itulah masalah yang selalu aku hadapi. Bila dia dah start keluarkan satu bauan yang aku sendiri tak selesa, lagi aku kurang selesalah bila nak berhadapan atau bersama dengan rakan-rakan yang lain. Dah lama dah aku nak cari produk yang boleh mengurangkan bau ketiak popo aku. Bukan aku tak pernah cuba produk yang ada. Dah macam-macam jenis pewangi ketiak dah aku cuba tapi ada yang tak ok dan ada yang tak tahan lama.

Satu hari aku terbaca promo dari Blogger Abang Ben tentang product Celebrity Lass ni. Bila aku dah baca sharing dari Abang Ben tu, aku terus la order dengan owner dia. Tak tunggu esok pon. Lepas baca..hari tu juga aku terus contact penjual nya. Thank you Abang Ben kenal kan produk ni.

Wassap Celebrity Lass: 019-5222844

Untuk pengetahuan awak awak awak semua, selama 2 minggu aku pakai product Celebrity Lass ni.. aku dah tak sentuh mana-mana pewangi deodarant pon. Hanya 2 titik dari Celebrity Lass ni, memang tahan untuk 1 hari. Bukan la aku kata lansung tak ada bau nya. Cuma bauan 'harum' itu terkawal dari biasa. 

Aku suggest pada sesiapa yang ada masalah sama seperti aku, WAJIB cuba Celebrity Lass. Aku pon nak repeat order product ni.



1 comment:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com