SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

WORK AS A TEAM

/
0 Comments


Kerja mana-mana pon, atau di bawah organisasi mana sekalipun semangat TEAM tu paling penting sangat. Bukan je semangat team itu yang perlu di bawa, tapi perlu di sematkan sekali dengan semangat KEKELUARGAAN. 



Kalau setakat gaduh sikit tu, terasa sana sini tu biasa la. Dalam family pon gaduh adik beradik tu perkara biasa. Walaupon 'gaduh' tu nampak macam unsur negatif, tapi sebenarnya kalau kita fikirkan dari sudut pandangan positif nye ianya mengajar kita untuk lebih mengenali satu sama lain.



Cuba fahami dan kenali ahli keluarga kita. Dalam masa yang sama juga tak semesti masalah tu datang dan berpunca dari orang lain. Adakala kita pon kena fahami dan ubah kekurangan diri sendiri. 

Jangan kita nak orang lain faham situasi dan diri kita je. Tapi kita pon kena faham dan kenali orang lain jugak. Be fair la kan. So baru la semangat sebagai satu pasukan tu akan terus kukuh dan datang dari ketulusan yang ikhlas. Kan?

Ini lah keluarga LESTARI IMPIAN MARKETING.




You may also like

No comments:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com