ISNIN DATANG LAGI... | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Monday, November 24

ISNIN DATANG LAGI...


Still tak tido lagi. Still mengadap laptop lagi. Padahal mata dah kabur-kabur , menanti untuk di lelapkan je. Esok liat lah aku nak bangun ni karang. Tak tau apa yang nak di godek-godek kan lagi dah. Edit blog pon dah. Tak ubah apa sangat pon. Setting template sikit je.

Aaaarrggghhhh.... esok Isnin sudah.

Kembali memikirkan target mingguan seperti biasa. Follow up customer. Call customer. Berhadapan dengan situasi yang mungkin 'best' dan mungkin 'tak'. Untuk kesekian lagi aku kena tahan. 

Apa yang nak aku tahan kan?

Tahan dengan ragam mereka yang bernama manusia. 

The best thing yang better aku buat? Ialah buat apa yang aku selesa dan up to me laaaahh...

Ok!! Jom tidur!!!



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com