INSTAGRAM SEVENPBUSINESS SATU PERNIAGAAN KELUARGA | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Wednesday, November 26

INSTAGRAM SEVENPBUSINESS SATU PERNIAGAAN KELUARGA

Alhamdulillah....

Walau tidak melibatkan kos besar akhirnya aku wujudkan juga satu laman sosial yang menjadi trend masa kini untuk aku kumpulkan segala perniagaan dibawah kelolaan Ibu dan adik-beradik aku.

Kiranya perniagaan di bawah SevenPBusiness ini lebih kurang di katakan sebagai business keluarga. Tak kisah lah apa saja jenis perniagaan, gadget ke, pakaian, makanan atau apa sahaja aku dan adik beradik akan share kan dalam laman tersebut.


Setakat ini dalam laman IG kami tu, aku ada share kan business crochet 100% handmade dari Ibu aku. IG kami ni pon masih baru. Masih lagi perlu di tambah kan macam-macam lagi produk jualan kami sekeluarga. 

IG : sevenpbusiness

Jom lah support business Ibu dan anak-anak ye!!! 

1 comment:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com