HUJUNG MINGGU BERSAMA KELUARGA | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Sunday, November 23

HUJUNG MINGGU BERSAMA KELUARGA

Yeahhhhhh!!! Aku nak jauh dari fikir tentang kerja. Nak jauh dari perkara yang meng'stress' kan aku. Nak ituuuu...nak iniiii... Nak macam-macam lagi lah.



Bila tiba hari Jumaat, always nak masa tu berlalu dengan sepantas pantas nya. Kenapa?? Haaa sebab tak sabar nak relaks dan menghabiskan masa bersama dengan family dan anak-anak 'bulus' aku. Semalam memang seharian aku merayap dengan family. Apa kitorang buat? Tu gambar kat atas tu? Tengok wayang la jemahhh oooiii..Pak Kassim oiii... Dah lama dah aku tak melayan tengok wayang ni. Kebetulan akak aku yang sulong tu balik minggu ni.. Apa lagiii... Merayap la kami semua.. Even tak semua yang ada.. but!! Best sangat!!

* Sori laaaa.. Semalam hakakk tak selfie sangat pon masa outing tu. So gambar pakat google je lah ye..

Then apa lagi aku buat? Eh silap!! Apa lagi kami semua buat? 


Masing-masing merindu dendam nak test vocal memasing kauuuu... Termasuk la aku ni... Tapi tak syiokk nye mic macam #$%& sangat. Kat mana aku pergi? Dekat tuuuuutttt... Somewhere area shah alam... Tapi tak pelah.. Time tu pon tak proper plan. So nak regret sangat tu tak lah. Tapi actually tak puas lagi pon. Dapat gaji ni aku nak karok lagi sampai puass!

Dan terakhir sekali... 



Layan steamboat lahh kawannnnn... Lama dahhh aku ngidam nak makan... Amboiii macam mengandung pulak nak ngidam-ngidam ni kan? Tu ngidam nafsu nama nya... Ok habis dah aku membebel hari ni. 

* Lapar pulak tetiba tengok gambar steamboat ni... 



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com