TEAM WORK A.K.A TEAM SELFIE | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Sunday, October 12

TEAM WORK A.K.A TEAM SELFIE

Kerja sebagai sales person ni, tak kira buat indoor ke outdoor ke atau macam kerjaya aku sekarang Telemarketing stress tu jangan cakap lah. Tapi takde la over stress sangat. Still under control lagi.



Bagi yang biasa buat sales stress dan tekanan tu datang sebab masing-masing nak capai target. Kalau tak tercapai target, mana nk dapat commission nye kan. Baru la seronok kalau dapat commission lebih sikit. 

Walaupon komisen ni di kira, siapa buat lebih dapat lebih dan begitu lah sebaliknya. Tapi dalam team work Telemarketing aku ni, kitorang masing-masing berusaha untuk capai group target. 

Supaya masing-masing dapat rasa imbuhan yang di beri sama-sama. Untuk sales diri sendiri tu, tetap ada untuk sendiri, cuma sebab kitorang nak utk team punya rewards, we have to work together.



So masing-masing nak lepaskan tensi memasing, apa lagi semua pakat layan selfie. Haaa dah tu nampak dohh la semua nya memang kaki suka layan amik gambar sendiri..terserlah kegedikkan dan kelentokkan masing-masing.




5 comments:

  1. Replies
    1. Betul tu... Tapi masing-masing ada cara sendiri nak hilangkan stress.. So gini la jawabnya kan :-)

      Delete
  2. Selfie mmg cara utk lepas stress hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh tau xpe... Tp muka kena cover tension sikit lah...

      Delete
  3. Hahah asalkan dapat hilangkan stress kan? ^^
    Bittaufiq Wannajah, good luck..

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com