SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

SABUN SERI EMAS LEBIH DARI RAWATAN RESDUNG

/
1 Comments

SILA BACA SAMPAI HABIS KERANA ADA SESUATU YANG ISTIMEWA UNTUK PEMBACA BLOG ATIKAH NORBAKI =)


Siapa yang ada resdung memang tahu la sangat betapa seksa nya bila dia datang menyerang. Habis mata, telinga, hidung semua gatal-gatal. Ada sampai satu tahap boleh buat aku demam. Kadang-kadang tak tahan aku di buat nya.

Resdung ni biasa orang akan cakap time pagi-pagi dia datang. Tapi aku jenis tak boleh kena habuk. Memang hidung ni akan sensitif tahap dewa punya. Setiap kali mengemas rumah, keadaan yang aku kena sedia ialah bila hidung aku start nak 'menyanyi'. Masa ni memang bingit 1 rumah la gamaknya. Lagi 1 kalau makan belacan lebih. Haaaaaa... Siap la kau!!!

Macam-macam rawatan aku pernah amik. Facial untuk resdung yang masukkan ubat dalam hidung tu, yang jenis rawatan asap, pil untuk kawalan resdung, beli ubat kat farmasi untuk masuk spray dalam hidung. 

Kali ini aku nak mencuba Sabun handmade Seri Emas. Terima Kasih banyak-banyak kepada Syarikat Seri Emas International Sdn Bhd diatas kepercayaan yang diberi pada aku untuk mencuba sabun ini.


Dapat je sabun tu, aku memang teruja sangat nak pakai dan cuba. Kenapa buat aku teruja? Pertama sebab sabun Seri Emas ini adalah 100% Buatan Tangan. Kedua 50% adalah dari madu. Kalau dah makan madu yang masuk dalam tubuh badan kita itu pun banyak kelebihan nya, ni kan pulak yang kita sapukan pada kulit luaran kan? Ketiga 100% bahan semulajadi TANPA kimia. Keempat mempunyai kandungan ekstract Delima yang tinggi. 

Biasanya aku akan pakai sabun ni 3 kali sehari. Waktu pagi , petang, dan malam. First tujuan aku nak pakai sabun ni sebabnya aku memang nak hilang kan resdung yang aku ada ni la. Kebiasaan nya, pagi aku akan mula rasa hidung tak selesa. Walau pon bukan kerap, tapi yang buat aku tak tahan bila bersin di sebabkan oleh resdung ni kadang-kadang buat nafas aku jadi berbau. Itu yang buat aku tak confortable.

Dalam 5 hari waktu penggunaan, aku perasan yang hidung aku rasa sangat ringan dan selesa. Lagi satu yang buat aku sangat teruja, sejak aku guna sabun Seri Emas ini bintik hitam di sekeliling hidung aku hilang. Kulit muka menjadi sangat lembut. 


Ni gambar aku selepas seminggu lebih aku pakai sabun Seri Emas ni. Gambar di bawah ni aku pakai pencuci biasa jenama x. Actually sebelum ni aku pakai je mana-mana pencuci  just untuk kebersihan muka semata-mata. 




Tapi selepas penggunaan sabun Seri Emas ni, lebih banyak perubahan yang aku perasan selain dari merawat resdung yang aku ada. Kalau tengok betol-betol kulit muka aku nampak sekata dan lebih cerah sedikit berbanding sebelum ni. Muka sekarang nampak lebih bermaya dan macam makin naik pulak pipi ni. Hahah.. Bukan botox ye.

Apa sesuatu yang istimewa yang aku maksudkan pada awal perenggan tadi?

Khas buat pembaca Blog Atikah Norbaki, pihak Seri Emas International Sdn Bhd bermurah hati ingin memberi SAMPEL PERCUMA sabun Seri Emas kepada anda semua. So macam mana nak dapatkan? Haaaa... korang semua hanya perlu isi form ini http://eepurl.com/2wPmD dan pihak Seri Emas akan respon permintaan korang semua.

Untuk Maklumat lanjut berkenaan produk Seri Emas dan Cara pembelian adalah seperti di bawah :-


Fb : www.facebook.com/seriemasmy
Cara pembelian : sms BB60 ke 0132298329
Koleksi testimoni : on.fb.me/1uu3glT
Harga : RM60 Sem & RM65 Sabah & Sarawak termasuk pos 
Duta produk : Raisyyah Rania Yeap / Felixia Yeap


Info Seri Emas International Sdn Bhd:


Seri Emas Merupakan Brand keluaran syarikat SE International Sdn. Bhd. Untk order sms SE60 KE 0132298329. Pengedar hubungi En. Pengiran: 0138302306

Mission
Peta perjalanan kami bermula dengan misi kami. Ia menunjukkan tujuan kami sebagai syarikat yang berdaya maju berlandaskan keputusan dan tindakan yang tepat.

- Untuk mencipta nilai dan kelainan
- Untuk memberi inspirasi kepada semua rakyat Malaysia
- Untuk menambah baik hubungan, kesihatan dan pengurusan.

Description
Sabun muka Seri Emas (Seri Emas Formulasi Resdung) sejenis sabun HANDMADE yang diperbuat dari 50% madu dan selebihnya ialah kombinasi herba semulajadi iaitu bunga tanjung, kulit kayu manis, minyak kelapa, kunyit dan ekstrak buah delima. 100% halal, keluaran dan hak milik penuh bumiputera. Kualiti penghasilan sabun amat kami titik beratkan hinggakan kami mengeluarkan belanja yang mahal utk menghasilkannya secara HANDMADE, 100% buatan tangan. Untuk keraskan sabun ambil masa 2 minggu kerana kami tidak mahu menggunakan bahan kimia yang membolehkan sabun keras hanya dalam masa beberapa jam sahaja. Sabun ini 100% di perbuat dari bahan semula jadi dan Kualiti yang kami berikan ialah kualiti paling tinggi bagi kelas soap bar kerana ianya bebas sebarang bahan kimia. Formulasi ini telah diuji dan digunapakai hampir 10 tahun dan kini pemilik formulasi ingin kongsikan kepada umum dengan niat Anda mendapat faedah daripada penggunaannya. Hanya dengan penggunaan 2-3kali sehari, insyaAllah Sabun Muka Seri Emas mampu membantu melegakan simptom resdung anda serta yang mempunyai masalah kulit pada muka. Kesannya boleh dirasai seawal 7 hari penggunaan berterusan.

Impressum
Sabun muka Seri Emas (Seri Emas Formulasi Resdung) sejenis sabun HANDMADE yang diperbuat dari 50% madu dan selebihnya ialah kombinasi herba semulajadi iaitu bunga tanjung, kulit kayu manis, minyak kelapa, kunyit dan ekstrak buah delima. 100% halal, keluaran dan hak milik penuh bumiputera. Kualiti penghasilan sabun amat kami titik beratkan hinggakan kami mengeluarkan belanja yang mahal utk menghasilkannya secara HANDMADE, 100% buatan tangan




You may also like

1 comment:

  1. wah...jadi duta pulak dah.... hehehe... yang bagus tu baguslah... yang tak bagus tu tak bagus lah... maka pilihlah yang bagus daripada tak bagus...hehehe...

    p/s : blog sangat okay... mungkin ada sedikit nak komen...walaupun jenis sekarang ni akan meningkatkan pageviews, tapi seelok2nya buatlah komen jenis popup... begitu lebih baik... takpun buatkan embedded below post... cenggitu...

    blog ni okay, cuma saya rasa pakailah template baru... yang lebih meriah... template macam ni cuma sesuai untuk blog informasi zaman dulu2...

    lagi lawa template lagi semangat nak berblog... hehehe...

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Labels

Blogger info terbaru info terkini info santai Blogger Popular info traffic blog #cabaran30hari Event Blogger Media review movie Produk Review SBB2014 BLOGGER IDOL Blogger Apps Buffet Ramadhan 2014 Instagram SBBYEOS2014 blog kontroversi lesen L AGENSI CARI JODOH Apps Playstore Baby Mia BlogIt Blogger contest Blogpost CARI JODOH MALAYSIA Drama Preview E-COSWAY Gadget Murah Google Playstore Impiana Hotel Impiana Hotel KLCC JODOH SELFIE Sepetang Bersama Blogger TCEB Thailand Exhibition baby sitter blog a.k.a Diari. cerita aku drama seludup fesyen plus size food review itisnotaboutsize kawan aku mati dalam rumah sewa networking blog pemenang #masukdramaseludup selfie dan keyakinan diri 1 MALAYSIA 7 Petala Cinta AIDILADHA 2012 AIDILAHDA 2012 ATURCARA Account Keek Adam Ahmad Syukri Anugerah meleTOP Era Apps Camera360 Apps Keek Aurora Italia Jewellery BALASAN DUNIA BLOG SURAM BLOGGER AREA MEDIA EXPERT (ADVERTORIAL MURAH) Baby skin care Baju Ibu mengandung Baju Trend Terkini Baling anak Bayi Terseliuh Berbaik sangka pada Allah Blouse Butik Online CERITA KORBAN COSWAY CSR PROGRAMME Camera360 Campaign Power of Doing Good Career Cathing Fire Celebrity Lass Cinta Allah s.w.t. Cinta Manusia Clip Lens Coming Mommy Cool Hijab DATO' SITI NURHALIZA DERMAGIC SIMPLYSITI DOKTOR Daging Paprik Detik Terindah Bersama Fair & Lovely Disney Junior: Power of Doing Good Doa Ibu Doktorbudak Download Apps Keek Drama Bicara Hati Dress EVENT Eman Manan Fesyen Filem Animasi SuperSquad Filem Biopik Saloma Floria 2014 GEMA GEGAR VAGANZA Gadget Impian Gadget Tab Lenovo Gambar kahwin syanie Google Friend Connect Google Plus HARI RAYA AIDILADHA 2012 HASHTAG HUKUM DUNIA Harum Malam Original Hebahan Hospital Tengku Ampuan Rahimah Hotel Melaka Hotel Sixty Six Hujung minggu Iklan fair & lovely JajaZz FashioniStaR Jalinan Kasih Ramadhan Jawatan Kosong Jenayah Jihad Iskandar Johnson's Baby KAMI HISTERIA KARMA KEDAI RAKYAT 1 MALAYSIA. KEDAI KAIN 1 MALAYSIA KHR AVI KTM KURSUS KORBAN Kawan Keek Kelas Memandu Kelebihan Harum Malam Keretapi Tanah Melayu Kerja kosong Kerjaya Kisah Adam dan Alya LAMAN SOSIAL Lady Boss Laman Kayangan Shah Alam. Food Review. Lifestyle Blog MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MASTER FOREX TERHEBAT 2015 MLM MULTI LEVEL MARKETING Malaya Bank Berhad Maleficent Mama Mia Mamil® MomMe Saturdays Masak Paprik Masakan Thai Maybank2u Minda Bawah Sedar Minuman Jus Walit Ginseng My Calendar Nasi Arab Mandy OKI SETIANA DEWI OMGFEST PART 2 PESERTA MAHARAJA LAWAK 2012 Paste sup ani utara Pemikiran Bawah Sedar Percutian Keluarga Perkahwinan Contract. Perniagaan Online Personal Blog Petua hilang bau badan Photo Grid Power bank murah Produk hilangkan bau badan REJECTION Restu Ibu SAPS Ibu Bapa SAPS Ibu Bapa - Saps NKRA SAPS Ibu Bapa 2017 SAPS Semakan Ibu Bapa SAPS semakan secara online SEKOLAH RENDAH AGAMA BATU BELAH SENARAI PESERTA SN GADGET Safety Seminar buat duit dengan affiliate Seri Emas Sindiket tarik kereta Sleeping Beauty Somebody Like Me Style 2013 Syawal 2014 Tab Lenovo Taman Buaya Melaka Telemarketing Teman tapi Mesra The Hunger Games The captain steamboat TruDtox UPDATE BLOG Uitm Uitm Final exam Uncle Jack Fried Chicken Vanilla Coklat slot Lestary TV3 Wak Doyok Walit Ginseng Wechat aidilfitri 2015 akademi fantasia 2014 alasan untuk bahagia ampang atikahnorbaki audition af azam 2015 baling tingkat tiga bangunan barang bayi pupular barangan bayi bazaar ramadhan 2017 bazaar ramadhan klang bazaar ramadhan shah alam belajar memandu beli online barang bayi bila kucing bercakap bina network blog blog tak mesra seo blogg bridesmaid buang anak buffet ramadhan de palma hotel shah alam busy cabaran iphone 5s catering catuan air catuan air selangor 2014 cerita adaptasi novel cityskin medispa contoh nilai kemanusiaan denaihati driving test e-ADVERT ekor kucing finas petaling jaya free postage gemok is ohsem! hair rich trichology hantaran mahal hantaran melambung tinggi hantaran perkahwinan hari guru 2014 hilang keyakinan diri iPhone 5s iklan iklan terbaru islamic conference islamic cruise jpj kelompok kerja krisdayanti dan raul lemos krisdayanti sah menjadi isteri kuala lumpur kucing lesen P lesson monopod motherhood.com.my nadi putera nilai murni kepada kanak-kanak nursery pelayaran islamic pelayaran islamik 3.0 pelayaran kerohanian pengapit idaman pernikahan krisdayanti practical training program affiliate pusat jagaan kanak-kanak rashidun caliph conference raya 2015 resepi spaghetti cabonara salam kosong-kosong salam lebaran 2015 selamat hari bapa 2015 seludup shatris catering single housewife spaghetti cabonara steamboat area klang steamboat murah student practical training suruhanjaya perkhidmatan awam syanie syanie bertunang syanie dan nadi putera tahun 2015 tahun baru 2015 tarik kereta travel tips ujibakat drama seludup wassap