SABUN SERI EMAS LEBIH DARI RAWATAN RESDUNG | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Sunday, September 28

SABUN SERI EMAS LEBIH DARI RAWATAN RESDUNG


SILA BACA SAMPAI HABIS KERANA ADA SESUATU YANG ISTIMEWA UNTUK PEMBACA BLOG ATIKAH NORBAKI =)


Siapa yang ada resdung memang tahu la sangat betapa seksa nya bila dia datang menyerang. Habis mata, telinga, hidung semua gatal-gatal. Ada sampai satu tahap boleh buat aku demam. Kadang-kadang tak tahan aku di buat nya.

Resdung ni biasa orang akan cakap time pagi-pagi dia datang. Tapi aku jenis tak boleh kena habuk. Memang hidung ni akan sensitif tahap dewa punya. Setiap kali mengemas rumah, keadaan yang aku kena sedia ialah bila hidung aku start nak 'menyanyi'. Masa ni memang bingit 1 rumah la gamaknya. Lagi 1 kalau makan belacan lebih. Haaaaaa... Siap la kau!!!

Macam-macam rawatan aku pernah amik. Facial untuk resdung yang masukkan ubat dalam hidung tu, yang jenis rawatan asap, pil untuk kawalan resdung, beli ubat kat farmasi untuk masuk spray dalam hidung. 

Kali ini aku nak mencuba Sabun handmade Seri Emas. Terima Kasih banyak-banyak kepada Syarikat Seri Emas International Sdn Bhd diatas kepercayaan yang diberi pada aku untuk mencuba sabun ini.


Dapat je sabun tu, aku memang teruja sangat nak pakai dan cuba. Kenapa buat aku teruja? Pertama sebab sabun Seri Emas ini adalah 100% Buatan Tangan. Kedua 50% adalah dari madu. Kalau dah makan madu yang masuk dalam tubuh badan kita itu pun banyak kelebihan nya, ni kan pulak yang kita sapukan pada kulit luaran kan? Ketiga 100% bahan semulajadi TANPA kimia. Keempat mempunyai kandungan ekstract Delima yang tinggi. 

Biasanya aku akan pakai sabun ni 3 kali sehari. Waktu pagi , petang, dan malam. First tujuan aku nak pakai sabun ni sebabnya aku memang nak hilang kan resdung yang aku ada ni la. Kebiasaan nya, pagi aku akan mula rasa hidung tak selesa. Walau pon bukan kerap, tapi yang buat aku tak tahan bila bersin di sebabkan oleh resdung ni kadang-kadang buat nafas aku jadi berbau. Itu yang buat aku tak confortable.

Dalam 5 hari waktu penggunaan, aku perasan yang hidung aku rasa sangat ringan dan selesa. Lagi satu yang buat aku sangat teruja, sejak aku guna sabun Seri Emas ini bintik hitam di sekeliling hidung aku hilang. Kulit muka menjadi sangat lembut. 


Ni gambar aku selepas seminggu lebih aku pakai sabun Seri Emas ni. Gambar di bawah ni aku pakai pencuci biasa jenama x. Actually sebelum ni aku pakai je mana-mana pencuci  just untuk kebersihan muka semata-mata. 




Tapi selepas penggunaan sabun Seri Emas ni, lebih banyak perubahan yang aku perasan selain dari merawat resdung yang aku ada. Kalau tengok betol-betol kulit muka aku nampak sekata dan lebih cerah sedikit berbanding sebelum ni. Muka sekarang nampak lebih bermaya dan macam makin naik pulak pipi ni. Hahah.. Bukan botox ye.

Apa sesuatu yang istimewa yang aku maksudkan pada awal perenggan tadi?

Khas buat pembaca Blog Atikah Norbaki, pihak Seri Emas International Sdn Bhd bermurah hati ingin memberi SAMPEL PERCUMA sabun Seri Emas kepada anda semua. So macam mana nak dapatkan? Haaaa... korang semua hanya perlu isi form ini http://eepurl.com/2wPmD dan pihak Seri Emas akan respon permintaan korang semua.

Untuk Maklumat lanjut berkenaan produk Seri Emas dan Cara pembelian adalah seperti di bawah :-


Fb : www.facebook.com/seriemasmy
Cara pembelian : sms BB60 ke 0132298329
Koleksi testimoni : on.fb.me/1uu3glT
Harga : RM60 Sem & RM65 Sabah & Sarawak termasuk pos 
Duta produk : Raisyyah Rania Yeap / Felixia Yeap


Info Seri Emas International Sdn Bhd:


Seri Emas Merupakan Brand keluaran syarikat SE International Sdn. Bhd. Untk order sms SE60 KE 0132298329. Pengedar hubungi En. Pengiran: 0138302306

Mission
Peta perjalanan kami bermula dengan misi kami. Ia menunjukkan tujuan kami sebagai syarikat yang berdaya maju berlandaskan keputusan dan tindakan yang tepat.

- Untuk mencipta nilai dan kelainan
- Untuk memberi inspirasi kepada semua rakyat Malaysia
- Untuk menambah baik hubungan, kesihatan dan pengurusan.

Description
Sabun muka Seri Emas (Seri Emas Formulasi Resdung) sejenis sabun HANDMADE yang diperbuat dari 50% madu dan selebihnya ialah kombinasi herba semulajadi iaitu bunga tanjung, kulit kayu manis, minyak kelapa, kunyit dan ekstrak buah delima. 100% halal, keluaran dan hak milik penuh bumiputera. Kualiti penghasilan sabun amat kami titik beratkan hinggakan kami mengeluarkan belanja yang mahal utk menghasilkannya secara HANDMADE, 100% buatan tangan. Untuk keraskan sabun ambil masa 2 minggu kerana kami tidak mahu menggunakan bahan kimia yang membolehkan sabun keras hanya dalam masa beberapa jam sahaja. Sabun ini 100% di perbuat dari bahan semula jadi dan Kualiti yang kami berikan ialah kualiti paling tinggi bagi kelas soap bar kerana ianya bebas sebarang bahan kimia. Formulasi ini telah diuji dan digunapakai hampir 10 tahun dan kini pemilik formulasi ingin kongsikan kepada umum dengan niat Anda mendapat faedah daripada penggunaannya. Hanya dengan penggunaan 2-3kali sehari, insyaAllah Sabun Muka Seri Emas mampu membantu melegakan simptom resdung anda serta yang mempunyai masalah kulit pada muka. Kesannya boleh dirasai seawal 7 hari penggunaan berterusan.

Impressum
Sabun muka Seri Emas (Seri Emas Formulasi Resdung) sejenis sabun HANDMADE yang diperbuat dari 50% madu dan selebihnya ialah kombinasi herba semulajadi iaitu bunga tanjung, kulit kayu manis, minyak kelapa, kunyit dan ekstrak buah delima. 100% halal, keluaran dan hak milik penuh bumiputera. Kualiti penghasilan sabun amat kami titik beratkan hinggakan kami mengeluarkan belanja yang mahal utk menghasilkannya secara HANDMADE, 100% buatan tangan


1 comment:

  1. wah...jadi duta pulak dah.... hehehe... yang bagus tu baguslah... yang tak bagus tu tak bagus lah... maka pilihlah yang bagus daripada tak bagus...hehehe...

    p/s : blog sangat okay... mungkin ada sedikit nak komen...walaupun jenis sekarang ni akan meningkatkan pageviews, tapi seelok2nya buatlah komen jenis popup... begitu lebih baik... takpun buatkan embedded below post... cenggitu...

    blog ni okay, cuma saya rasa pakailah template baru... yang lebih meriah... template macam ni cuma sesuai untuk blog informasi zaman dulu2...

    lagi lawa template lagi semangat nak berblog... hehehe...

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com