SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

QUALITY TIME

/
2 Comments
Last kitorang berkumpul bersama sebulan lalu...Masa Raya.. Alhamdulillah... Merdeka kali ni semuanya available untuk balik cuti. 

Yang belajarnya..yang bekerja nya.. Masing-masing dengan tanggungjawab tersendiri... Jadi bila ada peluang ni masa ni la yang aku dan adik-beradik nak spend time together... Terutamanya bersama dengan Ibu.


Dulu masa kecik kecik tak terfikir pon kitorang akan berjauhan. Tapi bila dah besar ni nak tak nak itulah perjalann kehidupan yang harus kitorang lalui. Bila jauh wassap je la penghubung bicara.

Jadi ada kesempatan ni...hargai la Quality Time kita semua ye :-) 




You may also like

2 comments:

  1. Betul tu Atiqah.. Sekarang ni masa untuk bersama keluarga tu dah tak macam dulu. Nak dapatkan quality time tu susah. Jadi bila sesekali dapat spend quality time macam ni memang kena hargai & bagi sepenuh masa yang kita ada utk mereka.. Ketepikan dulu dunia gadget.. Family lebih utama.. ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kak... so bila ada je masa yg bole together kan semua.. segala hal dunia tolak tepi dulu..

      Delete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com