QUALITY TIME | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Monday, September 1

QUALITY TIME

Last kitorang berkumpul bersama sebulan lalu...Masa Raya.. Alhamdulillah... Merdeka kali ni semuanya available untuk balik cuti. 

Yang belajarnya..yang bekerja nya.. Masing-masing dengan tanggungjawab tersendiri... Jadi bila ada peluang ni masa ni la yang aku dan adik-beradik nak spend time together... Terutamanya bersama dengan Ibu.


Dulu masa kecik kecik tak terfikir pon kitorang akan berjauhan. Tapi bila dah besar ni nak tak nak itulah perjalann kehidupan yang harus kitorang lalui. Bila jauh wassap je la penghubung bicara.

Jadi ada kesempatan ni...hargai la Quality Time kita semua ye :-) 


2 comments:

 1. Betul tu Atiqah.. Sekarang ni masa untuk bersama keluarga tu dah tak macam dulu. Nak dapatkan quality time tu susah. Jadi bila sesekali dapat spend quality time macam ni memang kena hargai & bagi sepenuh masa yang kita ada utk mereka.. Ketepikan dulu dunia gadget.. Family lebih utama.. ^_^
  Rosmiza Ali Official Blog™

  ReplyDelete
  Replies
  1. betul kak... so bila ada je masa yg bole together kan semua.. segala hal dunia tolak tepi dulu..

   Delete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com