APA YANG AKU MAKAN HARI INI - #CABARAN30HARI | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Saturday, September 6

APA YANG AKU MAKAN HARI INI - #CABARAN30HARI

Sebelum aku memulakan entri #cabaran30hari untuk hari ini, aku nak story sikit la kan. Sejak aku mengaktifkan diri aku untuk join segmen sahabat blogger aku ni actually segmen ini sedikit sebanyak membantu kenaikkan PV aku untuk sehari. 

Walaupon ada yang menjadi silent reader dan ada juga yang sudi meninggalkan komen untuk setiap entri aku, kehadiran anda semua amat membantu menaikkan PV blog Atikah Norbaki secara tak lansung. Dan aku amat appreciated usaha murni sahabat blogger aku ini.


Ok! Back to the main purpose untuk entry hari ni. Makan? Eemm makan ye? Untuk entri hari ini aku memang perlu update lewat sikit sebab aku kalo bole nak share kan makanan yang aku makan seharian untuk hari ini. Jadi nak tak nak hakakk kena bersabar sikit la kan nak mengepos entri hakakk ni...

First.... Makanan pertama yang aku suap ke mulut aku hari ini.. Ni haaaaa....


Nasi Lemak ibu beli dengan Air Milo suam kuku dari hakakk. Sebagai rakyat Malaysia, breakfirst nasi lemak adalah di kira menu wajib la selain roti canai. Pepagi aku dah jamu nasi kan... Jadi jangan tanya la kenapa badan aku mengembang sesuka hati.... Haaaa..... Yanggg tepi tuu jangan nak dok gelakkan hakak ye... Sekeh kang nakkk... ! Heee ngeee...

Kedua.....


Ni kira stock kunyah kunyah aku la. Seperti yang semua tahu... (Tahu keeee?) Aku memang penggemar air teh. Kalau aku tak beli ice lemon tea, teh bunga la akan jadi pilihan aku. Dan antara banyak-banyak jenis biskut, aku suka biskut Oreo ni. 

Apa lagi aku makan hari ni??

Last....


Haaaaa... Ni lepas makan baru teringat yang aku lupa nak snap. So korang tengok jela gambar makanan yang hakak dah licinkan ni yeeee.... Chooiiii!! Eh ni bukan stock aku makan sorang ye... Ini aku makan dengan family aku... Restoran Chicken Rice Shop... Bukan sekadar nasi ayammmm... Kokk..kokk..kokk..kokk... 

P/s: tak sure lagi samada ni makanan last atau ada lagi lepas ni... Hahahah ok.. Sape nak ayam yang tak habis tu gi amik ye... 








2 comments:

  1. bagus2, lain kali kena belanje aku pulak ok

    ReplyDelete
  2. perghhh licin !! mengembang sihat tanpa obesiti takpe cyg... hihihi

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com