SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

APA YANG ADA DALAM HANDBANG AKU - #CABARAN30HARI

/
4 Comments
Haaiiii baru cabaran hari ke 10... tapi asyik terlewat je la aku ni nak update entri. Kalau macam ni mau tertinggal jugak 1 entry nanti... haaiiiihhh tak mau tak mau tak mau!!!! Aku tak nak kalah dalam #cabaran30hari ini.

So topik hari ini berkenaan dengan apa yang ada dalam handbang aku.... Hammbooii nak kena selongkar la gamaknya. Dah la dalam beg aku ni bersepah dengan barang-baran yang entah apa-apa je kan. Tak pe lah demi cabaran yang mencabar aku ni... aku nak tayang kan jugak la apa yang aku campakkan dalam beg aku ni...

Jom meh sini kita terjah sesama apa yang ada dalam handbag hakakk kau nii...


Buku note.... Pen Hello Kitty... Beg name card.. 


Kunci Rumah + Kad TnG

Ada lagi 1 barang.... Dan dan plak time ni internet kiokkkk! Sat lagi aki tepek gambar... Post ni kejap.... Hahahah







You may also like

4 comments:

  1. Wahhh...byk nya barang warna pink..mmg suka pink la nih kan..hee

    ReplyDelete
  2. peminat pink betul ni...hehehhee

    ReplyDelete
  3. Tipu ni.. tak cukup banyak lagi ni.. ade lagi hahahhaha~

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com