5 CARA MEMENANGI HATI AKU - #CABARAN30HARI | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Tuesday, September 2

5 CARA MEMENANGI HATI AKU - #CABARAN30HARI


Pesanan buat 'ehem..ehem..' di luar sana. Ye aku tau aku bukan Si cantik untuk kamu mengenali hati ku, TETAPI.... di sini aku nak bagi guideline sikit la kan even kamu tak bertanya apa-apa pada ku bagaimana caranya kamu untuk memenangi hati ku.

Amboii... gediks nye kau jahhhhh! Bagi lempang setepek bole? Hahaha apsal aku tetiba feeling jemah sangat ni. Ok la. Make it short and simple. Tak kisah la untuk si 'ehem' atau pon sesapa je rasa nak pikat hati I... so di sini I nak bagi tips sikit you allssss..

Pertama....

Kena pandai buat kelakar. Sebab aku suka GELAK

Kedua....

Kena pandai pujuk sebab aku KUAT MERAJUK

Ketiga....

Kena banyak sabar sebab aku ni banyak pe'el atau senang kata mengada-ngada

Keempat....

Kena pandai buat KEJUTAN.. sebab aku suka suprise

Kelima....

Kena ada ILMU... sebab aku suka 'ehem' lebih ILMUAN nya dari aku...

Ini bukan informasi mengarut... tapi adalah hakikatnya... hehehe ok! take note ye si 'ehem..ehem' di luar sana...

p/s: SILA JANGAN MUNTAH DI SINI.

6 comments:

  1. alamakkk tak pandai pujuk laaaa cam ne ni hehehe

    ReplyDelete
  2. Hmm... apa2 pun kena knal rapat dulu br sng nak buat lawak, nak pujuk dll... kannn... hehehehe... #KelabBloggerBenAshaari

    ReplyDelete
  3. Ermm kita boleh je naknbuat semua tu kat awak .. tp kan kita pmpuan haha

    ReplyDelete
  4. hahaha.. kena pandai pujuk ye..? tanak ar pujuk2 ika ni.. hahahaha.. letak ika dlm bangsal je kalau merajuk.. :p

    ReplyDelete
  5. wahhhh, nak joint sempat lagi tak?

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com