5 BLOG KEGEMARAN AKU - #CABARAN30HARI | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Saturday, September 13

5 BLOG KEGEMARAN AKU - #CABARAN30HARI


Sejujurnya .... aku memang takde blog kegemaran yang orang kata addict and follow gila gila. Selalu nak tunggu entri terbaru ke apa ke memang takde. Biasanya aku akan singgah kalau ada story best atau ilmu yang aku nak tau terutama ilmu berblog haaa ye tu aku singgah. Tapi day by day aku tunggu memang takde lah.

Tapi kalau nak cakap blog yang aku kerap kunjung tu ada la gak. Semua nya sebab aku nak dapat ilmu dan ak review macam mana keadaan blog blogger tersebut.



Aku kerap jugak ke blog Abang HH ni. Semuanya sebab aku nak dapatkan ilmu berblog. Tips yang berkaitan untuk menaikkan sebuah blog juga membuatkan aku ter'klik' blog dia dengan sengaja. 



Blog Sis Innanie Ariffin juga kadang kadang aku buka. Blog dia ini ibarat Inspire untuk aku. Kadang bukan pengisian blog nya yang menarik perhatian aku, tapi semangat yang ada pada dia buat aku lebih yakin untuk kehadapan dan mungkin seiring dengan dia. 

Jessabella Plus Size Stealz


Blog pakaian Pluz size yang bila ada masa, rajin jugak ika dok tengok koleksi apa dia dia. Tengok tengok tu selalu. Cuma nak beli ni tak beli beli. In shaa Allah tunggu hujung bulan, memang aku akan memborong lah. 

BEN ASHAARI


Bila Abang Ben update entri pasal anak anak dia terutama si Qhaliff tu, rajin je tangan tu dok klik. Telatah anak dia tu haaaa yang buat rasa macam nak amik tau. heheeh



Haaaaa.... ni blog yang WAJIB aku bukak! Satu hari tak buka boleh naik gila kot. Ceh! aku ni...tang blog sendiri bukan main lagi fefeeling dia. Unfair kan?? keh keh keh

OK! SIAP!!!

1 comment:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com