SENTIASA SEGAR DENGAN TRUDTOX | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Tuesday, August 26

SENTIASA SEGAR DENGAN TRUDTOX


SENTIASA SEGAR DENGAN TRUDTOX , Sepatutnya entri ini dah lama aku paparkan dalam blog It Is Not About Size ni. Tapi kali ini baru aku berkesempatan untuk berkongsi mengenai produk TruDtox ni.

Anda semua biasa dengar mengenai Sliming Tea? Tapi berbeza dengan TruDtox ni. Mungkin secara kasarnya kita boleh nampak, mana-mana product yang berasaskan Tea, sudah tentu semuanya terlalu fokus pada mengurangkan berat badan semata-mata.

Dengan TruDtox, kita bukan saja mampu mengurangkan berar badan. Malah ianya juga membantu membuangkan toksik dalam badan. Dan sebenarnya toksik ni bukan saja berasal daripada apa yang kita makan. Tetapi toksik ni juga boleh juga berpunca dari udara, air, dan segala apa yang tercemar di sekeliling kita. 



Antara tanda-takda toksik :
  1. Sembelit
  2. Berat Badan Berlebihan
  3. Alahan
  4. Masalah Kulit
  5. Sakit Kepala
  6. Jerawat
  7. Keletihan
  8. Kelesuan
  9. Perubahan Emosi
  10. Sakit-sakit Badan
TruDtox ialah teh botanikal semulajadi yang berasal dari Switzerland yang mana ianya membantu mengukuhkan sendiri organ detox semulajadi dalam tubuh badan kita. Ia diperbuat 100% organik tanaman seperti herba, flora, teh tradisonal .

TruDtox juga pernah memenangi Anugerah Teh Detox sejak tahun 2007 dan masih lagi kekal menjadi pilihan pengguna kerana ianya sangat sangat membantu mengurangkan ketidakselesaan untuk penghadaman. 

Kelebihan Pengambilan TruDtox:
  • Melegakan ketidakselesaan penghadaman
  • Menggalakkan Penyerapan Nutrien
  • Menigkatkan Metabolisme 
  • Mengukuhkan sistem Imune
  • Menggalakkan kesihatan, kecergasan & tenaga
Actually aku dan amik TruDtox ni masa bulan puasa tempoh hari. Yela bila waktu berbuka macam-macam aku ambil Tak control lansung. Jadi bila masanya aku akan minum TruDtox ni? Sebelum tidur aku akan pastikan aku ambil secawan.


Dan esok paginya, aku buang air kecil kerap kali juga. Sebenarnya tindak balas pembuangan bergantung pada badan seseorang. Aku jarang nak buang air besar. Biasanya memang aku akan buang air kecil lebih kerap dan yang aku perasan badan aku tak kerap letih seperti selalu.


Trudtox dijual pada harga RM29.50 untuk satu pek 5 uncang dan RM88.50 bagi satu pek 15 + 2 uncang. TruDtox boleh didapati di farmasi-farmasi terkemuka yang seperti Watsons, Guardian . 

Maklumat lanjut:


Dan untuk pembelian online bole layari http://www.hishop.my 



2 comments:

  1. Sekarang ni mmg byk betul produk2 kesihatan macam ni kan? Akak ni dah la jenis takleh tengok orang iklan pasal produk2 kesihatan ni.. Mesti nak try.. Hehe..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang banyak sangat kak... tapi akak bole cuba produk ni sbb dia multi purpose... =) tapi tindak balas tu bergantung pada tubuh bdn seseorang tu jugak...

      Delete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com