Kalau Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Monday, August 11

Kalau Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa


Akhirnya...... update juga aku contest untuk Movie Day Out arrange by Bro Framestone bagi movie Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa. Biasa la mood beraya dek noooonnn...jadi asyik tertunda je la hakakk nak update contest ni.

Ok ok hakakk dah xde mase nak celoteh panjang. Now terus kepada apa yang hakakk kene tuju. Incase atau sekiranya berlaku pada aku... Jika... Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa... Apa aku nak buat?? Think! Think! 

Adoiiii stuck otak aku.... Maklumlah... Tak pernah ada pengalaman dok umah sewa.... Tapiii incase la berlaku pada aku... Cuak?? Eemmm maybe jugak... Gelabah?? Mungkin jugakk...first mungkin aku akan call sesapa yang terlintas dlm fikiran aku... Tindakan seterusnya..... Krik krik krik.....

Actually ini adalah reality contest ye. Bukan hakakk sje je nk post citer tentang ni... So korang yang lain nak join movie day out Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa...bole la join. Tapi sekiranya sempat la ye. Ni pon aku masih cuba nasib je.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com