SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

iPHONE 5S GADGET IMPIAN SETIAP BLOGGER

/
21 Comments

Assalamualaikum semuaaaaa... (Sambil menggeliat dok atas kusi opis ni). OK! ini bukan cengelat dari buat kerja, tetapi... ini lah masa yang aku ada nak join atau menyertai contest iPhone 5s Gadget Impian Setiap Blogger anjuran Denai Hati .

Jujur nya la, ini adalah kali pertama dan sangat pertama untuk aku join contest dari blogger Denai Hati. Sebab bagi aku bukan calang calang orang dan blogger yang bisa meng'join' kan diri dalam setiap contest dan segmen yang di anjurkan beliau. Semua yang terlibat terdiri dari mereka yang sangat handal dalam dunia blogger. So sometime aku rasa terlalu rendah diri nak involve kan diri.

Tapi bila aku tengok, ramai yang sahut cabaran untuk grap iPhone 5s Gadget Impian ni, takkan aku nak duduk diam jugak kan? orang lain punya semangat nak dapatkan, takkan aku je duduk nak tengok siapa yang menang?? "Wake up Atikahhhhhh!!! Mungkin ini adalah rezeki kau... siapa tahu??"


"Cuba kau bayangkan Atikahh.. iPhone 5s Gadget Impian ni berada di tangan kau.. Kau sentuhhh... kau belekk... Kau pegangggg... dan iPhone 5s Gadget Impian tuuu... adalahhh kepunyaan kauuuuu" 

(suara berbisik di telinga aku) 

Wuhuuuuu!!! tengok gambar sahaja aku dah teruja... ni kan pulak... bila iPhone 5s tu dah menjadi milik aku tanpa aku perlu keuarkan se sen pon?? ya! ya! ya! aku teruja... sangat teruja... dan excited!!

Honestly.... aku ni bukan peminat gadget sebenar benar nya. Aku tak tahu tentang latest gadget ke.. keluaran gadget baru ke.. apa kelebihan nya ke.. eventhough handphone yang aku pakai sekarang ni Lenovo, aku tak tahu sangat kelebihan dia. Yang aku tau.. aku bole online... update blog... tangkap gambar...

** Haaaaa..... sebut tentang tangkap gambar ni, adik aku dia memang iPhone user tapi aku tak tau la iPhone apa yang dia pakai. Cuma yang boleh aku akui kan atau agree... memang bila snap pic pakai iPhone ni gambar kita cantik dan sharp. Haaa.. bab ni aku tak sangkalkan la.

Jadi bila aku attend mana mana event blogger, gambar adalah utama bagi aku. Bukan aku takde camera nikon yang gedabak tu, kadang-kadang malas nak bawak kehulu-kehilir camera yang berat tu, so decide nak amik gambar guna phone je la. Lagi pulak sekarang zaman Selfie di mana-mana. so mempunyai gambar yang cantik dan menarik...lagi la aku suka kan?

Mudah-mudahan adalah rezeki aku nak dapatkan iPhone 5s Gadget Impian ni. =)

Jangan sesekali putus asa sebelum berusaha sehingga saat terakhir … tatap gambar iPhone 5s di atas untuk menaikan semangat. Sifat orang dahagakan kejayaan tidak akan pernah putus asa atau takut untuk mencuba. Tuah ayam nampak di kaki tapi tuah manusia siapa yang tahu. - Denaihati

Terima kasih buat Denaihati kerana ajnurkan contest yang sedemikian dan tak lupa juga para penaja yang support contest ni. Tanpa anda semua, tak mungkin aku dan rakan yang lain dapat nikmat contest yang sebegini kan?

[UPDATE PENAJA]

  1. http://ejamothman.com
  2. http://www.eridy.com
  3. http://www.hilalazmi.com
  4. http://www.eizil.com/
  5. http://www.asamboi.my
  6. http://www.diarymama.com
  7. http://pendekarberkuda.org
  8. http://www.saji.my
  9. http://abangensem.com
  10. http://www.enveeus.com
  11. http://www.pakarniaga.com
  12. http://anarm.net
  13. http://www.daddydee.net
  14. http://www.sunshinekelly.com
  15. http://sweetkurma.com
  16. http://awn.my
  17. http://mawarmerah2008.com
  18. http://www.blogieta.com
  19. http://www.broframestone.com
  20. http://www.akmaomar.com
  21. http://khairilmazri.com
  22. http://wowberita.org/

Arwah Syuhada Baharudin (http://www.syuhada1981.com @http://syuhadabaharudin.com) juga salah seorang penaja. Kita sama-sama sedekahkan Al Fatihah untuk arwah semuga tajaan ini menjadi sedekah yang terima oleh ALLAH.


OK! aku nak sambung buat kerja ni. Haaa sebelum aku terlupa, pada kawan yang masih lagi nak join contest iPhone 5s Gadget Impian Setiap Blogger ni, korang ada masa sehingga 11.59 pm, 24/8/2014. Selepas dari masa dan tarikh itu... minta maaf sangat sangat. So cepat cepat ye =)



You may also like

21 comments:

  1. Gud Luck atikah :)
    done follow sini :) ehh kita skali dlm group seludup kan :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh yeke? heheh maaf la x prasan plak =)

      Delete
  2. Fyi, size does matter. If it didn't, you wouldnt hv written such posting. Saiz keberanian awak sgt besar dan menakjubkan. Semoga awak dpt phone tu.. sy masih ragu2 untuk join sbb takut tak dapat je.. goodluck.

    ReplyDelete
  3. Salam Ukhuwah Fillah ..
    Kak Lya Singgah Sini Dr Group Blogger Ben Asaari
    Done Follow Sini ..
    Jom Terjah Blog Kak Lya
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal kak Lya.... terima kasih sudi datang.... =)

      Delete
  4. errrr kalau gua review awek atas motor kapcai sambil pegang iphone agak2 boleh menang kot kehkehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyal songeh plak budak ni.... ngeeee...

      Delete
  5. billion terima kasih sudi sertai cabaran iPhone 5s gajet impian setiap blogger dan semuga sukses ke tugasan seterusnya
    p/s: ada sikit ralat, nanti cek FB message.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama Tuan Denaihati. Terima kasih atas teguran. Maaf jika ada kekurangan.

      Delete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com

Labels

Blogger info terbaru info terkini info santai Blogger Popular info traffic blog #cabaran30hari Event Blogger Media review movie Produk Review SBB2014 BLOGGER IDOL Blogger Apps Buffet Ramadhan 2014 Instagram SBBYEOS2014 blog kontroversi lesen L AGENSI CARI JODOH Apps Playstore Baby Mia BlogIt Blogger contest Blogpost CARI JODOH MALAYSIA Drama Preview E-COSWAY Gadget Murah Google Playstore Impiana Hotel Impiana Hotel KLCC JODOH SELFIE Sepetang Bersama Blogger TCEB Thailand Exhibition baby sitter blog a.k.a Diari. cerita aku drama seludup fesyen plus size food review itisnotaboutsize kawan aku mati dalam rumah sewa networking blog pemenang #masukdramaseludup selfie dan keyakinan diri 1 MALAYSIA 7 Petala Cinta AIDILADHA 2012 AIDILAHDA 2012 ATURCARA Account Keek Adam Ahmad Syukri Anugerah meleTOP Era Apps Camera360 Apps Keek Aurora Italia Jewellery BALASAN DUNIA BLOG SURAM BLOGGER AREA MEDIA EXPERT (ADVERTORIAL MURAH) Baby skin care Baju Ibu mengandung Baju Trend Terkini Baling anak Bayi Terseliuh Berbaik sangka pada Allah Blouse Butik Online CERITA KORBAN COSWAY CSR PROGRAMME Camera360 Campaign Power of Doing Good Career Cathing Fire Celebrity Lass Cinta Allah s.w.t. Cinta Manusia Clip Lens Coming Mommy Cool Hijab DATO' SITI NURHALIZA DERMAGIC SIMPLYSITI DOKTOR Daging Paprik Detik Terindah Bersama Fair & Lovely Disney Junior: Power of Doing Good Doa Ibu Doktorbudak Download Apps Keek Drama Bicara Hati Dress EVENT Eman Manan Fesyen Filem Animasi SuperSquad Filem Biopik Saloma Floria 2014 GEMA GEGAR VAGANZA Gadget Impian Gadget Tab Lenovo Gambar kahwin syanie Google Friend Connect Google Plus HARI RAYA AIDILADHA 2012 HASHTAG HUKUM DUNIA Harum Malam Original Hebahan Hospital Tengku Ampuan Rahimah Hotel Melaka Hotel Sixty Six Hujung minggu Iklan fair & lovely JajaZz FashioniStaR Jalinan Kasih Ramadhan Jawatan Kosong Jenayah Jihad Iskandar Johnson's Baby KAMI HISTERIA KARMA KEDAI RAKYAT 1 MALAYSIA. KEDAI KAIN 1 MALAYSIA KHR AVI KTM KURSUS KORBAN Kawan Keek Kelas Memandu Kelebihan Harum Malam Keretapi Tanah Melayu Kerja kosong Kerjaya Kisah Adam dan Alya LAMAN SOSIAL Lady Boss Laman Kayangan Shah Alam. Food Review. Lifestyle Blog MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MASTER FOREX TERHEBAT 2015 MLM MULTI LEVEL MARKETING Malaya Bank Berhad Maleficent Mama Mia Mamil® MomMe Saturdays Masak Paprik Masakan Thai Maybank2u Minda Bawah Sedar Minuman Jus Walit Ginseng My Calendar Nasi Arab Mandy OKI SETIANA DEWI OMGFEST PART 2 PESERTA MAHARAJA LAWAK 2012 Paste sup ani utara Pemikiran Bawah Sedar Percutian Keluarga Perkahwinan Contract. Perniagaan Online Personal Blog Petua hilang bau badan Photo Grid Power bank murah Produk hilangkan bau badan REJECTION Restu Ibu SAPS Ibu Bapa SAPS Ibu Bapa - Saps NKRA SAPS Ibu Bapa 2017 SAPS Semakan Ibu Bapa SAPS semakan secara online SEKOLAH RENDAH AGAMA BATU BELAH SENARAI PESERTA SN GADGET Safety Seminar buat duit dengan affiliate Seri Emas Sindiket tarik kereta Sleeping Beauty Somebody Like Me Style 2013 Syawal 2014 Tab Lenovo Taman Buaya Melaka Telemarketing Teman tapi Mesra The Hunger Games The captain steamboat TruDtox UPDATE BLOG Uitm Uitm Final exam Uncle Jack Fried Chicken Vanilla Coklat slot Lestary TV3 Wak Doyok Walit Ginseng Wechat aidilfitri 2015 akademi fantasia 2014 alasan untuk bahagia ampang atikahnorbaki audition af azam 2015 baling tingkat tiga bangunan barang bayi pupular barangan bayi bazaar ramadhan 2017 bazaar ramadhan klang bazaar ramadhan shah alam belajar memandu beli online barang bayi bila kucing bercakap bina network blog blog tak mesra seo blogg bridesmaid buang anak buffet ramadhan de palma hotel shah alam busy cabaran iphone 5s catering catuan air catuan air selangor 2014 cerita adaptasi novel cityskin medispa contoh nilai kemanusiaan denaihati driving test e-ADVERT ekor kucing finas petaling jaya free postage gemok is ohsem! hair rich trichology hantaran mahal hantaran melambung tinggi hantaran perkahwinan hari guru 2014 hilang keyakinan diri iPhone 5s iklan iklan terbaru islamic conference islamic cruise jpj kelompok kerja krisdayanti dan raul lemos krisdayanti sah menjadi isteri kuala lumpur kucing lesen P lesson monopod motherhood.com.my nadi putera nilai murni kepada kanak-kanak nursery pelayaran islamic pelayaran islamik 3.0 pelayaran kerohanian pengapit idaman pernikahan krisdayanti practical training program affiliate pusat jagaan kanak-kanak rashidun caliph conference raya 2015 resepi spaghetti cabonara salam kosong-kosong salam lebaran 2015 selamat hari bapa 2015 seludup shatris catering single housewife spaghetti cabonara steamboat area klang steamboat murah student practical training suruhanjaya perkhidmatan awam syanie syanie bertunang syanie dan nadi putera tahun 2015 tahun baru 2015 tarik kereta travel tips ujibakat drama seludup wassap