HILANG MASALAH RAMBUT BERBAU - COOL HIJAB | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Thursday, August 28

HILANG MASALAH RAMBUT BERBAU - COOL HIJAB

MASALAH RAMBUT BERBAU memang takkan lari terutamanya bagi wanita yang bertudung . Bila seharian memakai tudung di tambah pula jika mereka yang kerab berpeluh di bahagian kepala adakala boleh mengundang masalah rambut berbau / hapak.

Walaupon di pasaran banyak mengeluarkan produk untuk penjagaan rambut, seperti contoh shampoo yang di khaskan untuk mereka yang bertudung, kadang-kadang tak banyak membantu untuk mengurangkan masalah tersebut. Contoh macam aku sendiri. Aku memang mempunyai masalah rambut berbau di sebabkan kekerapan berpeluh di kepala.

Walaupon selepas aku cuci rambut dan mnggunakan shampoo, masih terdapat kesan bau hapak pada rambut. Sehingga ada satu masa aku perlu bertukar-tukar untuk membeli brand shampoo yang lain untuk menghilangkan bau kurang enak tersebut.


Sedikit info pengenalan mengenai Cool Hijab. COOL HIJAB, Serum Rambut Bagi Wanita Berhijab, di cipta khas untuk wanita bertudung / berhijab bagi memastikan wanita berhijab dalam keadaan selesa, suci dan lebih berkeyakinan. 

Bukan setakat untuk mereka yang mengalami masalah rambut berbau / hapak sahaja, malah mereka yang ada simtom masalah seperti gambar di bawah ni juga boleh menggunakan Cool Hijab bagi mengurangkan masalah tersebut. Rujuk di : http://coolhijab.com/ 


Kenapa aku menggunakan Cool Hijab? Pertamanya sudah tentu lah sebab aku nak mengurangkan masalah yang aku alami iaitu rambut berbau / hapak. Kedua, walaupon aku bertudung, penjagaan rambut juga sangat-sangat penting untuk aku. Aku juga suka untuk memastikan kesihatan rambut aku sentiasa terjaga. Kalau bukan untuk diri sendiri, mungkin untuk bakal suami aku kelak? ... Peace ! =P

Dan tak dapat di nafikan, sejak seminggu aku menggunakan Cool Hijab ni aku dapat mengurangkan masalah rambut berbau. Tapi suka untuk aku ingatkan, sebelum menggunakan Cool Hijab ni, lebih elok kita bersihkan dahulu rambut kita, bershampoo untuk hilangkan kekotoran yang melekat di kulit kepala.

Selepas korang dah bersihkan rambut dengan bershampoo semua, baru lah boleh applykan serum rambut Cool Hijab ni di kepala. So apa yang korang akan rasa? 


Sebenarnya tak perlu tunggu masa seminggu untuk melihat kesannya. Dalam masa sehari saja penggunaan Cool Hijab ni, memang kurang bau rambut aku yang berbau / hapak ni. Jadi wanita-wanita yang cantik dan comel di luar sana, yang aku rasa juga mementingkan penjagaan rambut ni, aku sarankan korang cuba Cool Hijab

Adakah ianya sesuai untuk mereka yang bertudung sahaja??

Tidak. Yang tidak bertudung juga BOLEH menggunakan produk ini untuk memabantu mengurangkan masalah berkaitan rambut masing-masing. (Boleh rujuk masalah yang di beri di atas)

Dimana boleh didapati produk Cool Hijab? Harga?

Korang semua boleh layari http://coolhijab.com/ untuk pembelian terus dari pihak Cool Hijab dengan harga 


Atau

Boleh juga melalui saya sebagai wakil penjual untuk produk Cool Hijab ini dengan harga..


Untuk yang nak buat tempahan, boleh komen di sini atau PM saya di FB saya di NOR ATIKAH NORBAKI atau tinggalkan detail korang di ruangan komen di bawah. 


Aku dah cuba dan dah lihat kesan nya. Korang semua bila lagi?? Tak rugi cuba Cool Hijab ni.

Maklumat Lanjut :


**Info akan di 'update' dari semasa ke semasa =)





1 comment:

  1. Boleh cuba jika produk bagus macam ni

    PS: Jemput join segmen saya buat kawan-kawan.

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com