BERJAYA BANGUN AWAL PADA HUJUNG MINGGU | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Saturday, August 23

BERJAYA BANGUN AWAL PADA HUJUNG MINGGU

Tak pukul 8 ke atas memang takkan bangun. Bak kata ibu aku, 

"macam dengan pahat dengan pemukul tak ketuk tak jalan, nak kena ketuk baru jalan. "

Itu aku la... Korang aku rasa takde perangai buruk macam aku ni. Memang kalau bangun pagi ni Ya Allah..... Liat bebenor. Apa nak jadi dengan anak dara sorang ni. 

Tapi dah sebulan aku kerja, Alhamdulillah masa tidur dan bangun aku dah kembali normal. Sebelum ni dalam 9 bulan aku tak bekerja, masa tidur aku lintang pukang. Suka suka hati nak tidur...suka suka hati nak bangun.

Sudahnya memang terlajak laris la jawabnya. Lepas tu bebelan ibu aku pun menusuk di telinga dan kalbu ku. 

Sekarang tak lagi dah macam tu. Aku nak berubah seperti yang seharusnya aku jadi.

Kawan kawan yang datang baca ni please LIKE FB page blog www.atikahnorbaki.com aku ni ye Blog It Is Not About Size

4 comments:

  1. kenalah ubah time tidur sekarang nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... sekarang memang dah ubah time tido....

      Delete
  2. Akak dulu pun mcm tu jgk.. Masa baru2 benti keje.. Tapi now alhamdulillah, dah boleh handle.. Biasa bangun pepagi kejutkan hubby, mandi, solat, siap2 sampai hubby kuar keje mmg dah tak tdo balik.. Klu nk tdo pun, tengaharila tdo kejap.. Kecuali kalau penat sangat.. Terlajak laris jugakla.. Tak dapek nak nolong.. Gugugu~
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.... Time tu byk masa... So sometime masa tu x manage btl... Masa tdo pon gitu gak... Tu yg trlajak je kejenya...

      Delete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com