BARU ADA MASA | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Sunday, August 3

BARU ADA MASA

Wah wah wah.... Statement tak bole bla plak aku ni. Macam busy bebenor je. Actually banyak je masa aku nak update blog ni. Bila nak update je 'ngantok'. Nak  update je 'cirit-birit'. Nak update je 'leka' tengok tv. Haaaa nampak sangat kan reason nye sangat mengarut.

Pastu idea nak update tu datang, time-time tengah busy.  Bila dah free xde buat pon. Alih alih ni la masanya baru nak update.

Diam tak diam dah seminggu kita sambut Lebaran. Yang belajar, yang bekerja jauh semua dah balik meneruskan tugas masing-masing. Rumah aku dah kembali..... Krik..krik.. Jadinya....


Esok pulak???

Haaaaa kembali berperang dengan tanggungjawab sebagai anak dan insan di bumi Allah ini. Jadi tak perlu untuk aku mengeluh itu dan ini. Sebab kelahiran aku ni pon ada amanah yang harus aku lakukan. Jadi bekerja itu juga adalah sebahagian amanah untuk aku.



4 comments:

  1. SELAMAT MALAM :)
    kembali blogwalking setelah bercuti raya...hehe..
    jom sewa tapak iklan..RM10 sebulan and if nak Syira review blog anda ..boleh emel ---->
    syiralokman21@yahoo.com.my atau PM https://www.facebook.com/syiralokman5?ref_type=bookmark :) RM10 je tau..

    ReplyDelete
  2. hahaha apa susah buat je artikal pendek2 macam ni mesti sempat la

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com