SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

AKU PILIH PUTIH

/
2 Comments

PUTIH.

Ini aku namakan sebagai proses pembersihan blog. Hahah suka suka hati aku je kan. Selepas dari step melihat blog blogger yang terlebih dahulu dari aku, SIMPLE is NICE!

Kalau siapa yang sebelum ni pernah datang ke Blog aku ni mungkin view dia agak penuh dan macam lintang pukang je aku tengok. Dan dari sudut aspek Kematangan sesebuah blog tu, Tu yang aku pilih untuk tukar backgroud aku ni. 

Dan pilih tamplet yang memberi ruang lebih untuk ruangan post entri ni. 

Lagi satu, bila aku dah bersedia nak menjenamakan Blog aku ke level seterusnya, aku kena pastikan Blog aku, bila orang visit mereka akan rasa yakin. Itu bagi aku la. Lain blogger, lain pendapatnya. Ada yang rasa blog penuh iklan tu lagi menampakkan credibility seseorang.

Tapi pada aku mungkin tak. Sebab kalau bole.. lagi simple lagi best  =)




You may also like

2 comments:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com