TINGGAL ESOK SAHAJA | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Saturday, July 12

TINGGAL ESOK SAHAJA

Yee..

Tinggal esok je....

Esokkkk jeeee lagiiii....

Untuk aku bangun lambat.... (errr..teruk perempuan macam ni)

Untuk aku rasa free.... Hargai waktu lapang yang ada... sebab....

Sebab Isnin ni aku dah mula kerja..... haaaa bermula la episod bangun awal..... kejar masa... bla bla bla bla.... hehheheh dah berbulan bulan aku tinggal kan kini aku lalui waktu itu kembali.... 

2 comments:

  1. Dah dapat kerja? Tahniah tika! ! Selamat bekerja ye..all the best

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com