SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

FLAMO RESTORAN AYAM KAMPUNG SELERA LUAR BIASA

/
4 Comments
Rezeki makan lagi.... makan makan makan dan makannnn!!! Makan dan aku memang tak dapat di pisahkan. Perut aku ni dah biasa di sajikan dengan makanan dalam Malaysia, tapi kali ini aku telah di beri peluang merasai makanan yang datang dari CHINA. Jangan risau sebab owner restoran ni Islam. =)



YUP!!!! Makanan yang sebelum ni mungkin kita perlu terbang ke Beijing untuk makan, now It AVAILABLE at WANGSA MAJU, KL. Korang yang nak cari restoran ni kat mana, haaa cari signboard ni ye..... 


Credit to Blog Eazy Izzuddin



Pada 14 JULAI 2014, Aku bersama rakan blogger yang lain telah di beri peluang untuk rasa makanan yang mungkin baru pada aku. Terima kasih aku ucapkan kepada blogger feeyafariesya sebab bagi aku peluang untuk review. Sampai sampai je aku dah excited nak cuba. Yela makanan yang jarang kita makan so of course teruja sangat sangat. Ok aku tak nak story lelebih... tak nak citer pasal traffic jem petang tu masa nak sampai ke lokasi terlibat. Tak nak citer pasal kaki aku penat brdiri lama dalam train. Tak nak citer pasal bla..bla...bla... bla... eh!! banyak plak aku bebel ni...

Ok ok ok focus!! meh sini aku nak bagi tau korang apa yang delicious!!!!! andd korang MESTI TRY!!!


Satay Cendawan

*Makan time panas panas baru lepas bakar tu.... pehhhh!!! rasa lembut and juicy dengan rasa flavor dia*


Satay Ayam

*Rasa dan bentuk yang berbeza dari satay ayam biasa... *


Satay Kambing

*Terasa bahan perap yang di gunakan.... sangat sedap....!!!*


Mee Xian (Sup)


Mee Xian (Kering)


Dan yang palingggggg Special yang aku nak korang semua rasa adalah...........

Credit to Blog Eazy Izzuddin


Tahini Kebab 
Gabungan Ayam, Daging , Kambing

*Korang akan nikmati rasa kebab yang sebenar...... Kalau korang nak tau apa rasa sebenarnya... kena cuba laaaa... =) *

Bagi aku...aku suka cuba benda baru.... So aku nak ajak korang semua cuba jugak macam mana aku cuba.. Tak rugi korang.... 


Alamat: 
Fb Page: FLAMO












   


You may also like

4 comments:

  1. Yup...mmg sedap dah best...lebih2 lagi satay jumbo kambing..mmg menangkap jiwa...hihihihihi... rasa cam nak repeat lagi jer pas raya nanti.... aku pun baru jer siapkan entri ... jom klik http://www.shamphotography.com/keunikan-citarasa-flamo-cuisine-di-restoran-ayam-kampung/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnnn... Sama la kita... Rasa nk repeat balik jeeee

      Delete
  2. Salam Atikah..:) jumpa lagi kita disini..hehehe

    Unik kan makanan kat sis..sis pun baru rasa mi xian, cendawan dan kucai makan mcm tu aje..tapi sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo akak makan kucai tu ek... Ika x sempat makan yg kucai tu....

      Delete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com