SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

BERKAT SOLAT HAJAT IBU

/
3 Comments
Kepada mereka yang pernah baca post aku 




Semua ni berkenaan tentang kerisauan aku bila aku masih lagi belum dapat kerja. Cari income melalui blog? Ya... yang tu pon aku ada buat jugak. Untuk tambah tambah income sikit. Memang la ada antara kawan blogger aku berjaya menggunakan blog as 'FULL TIME' version punya kerja. Tapi mungkin sebelum sebelum ni diorang ada kerja tetap yang lain kan? betol tak?

Macam tu jugak aku. Untuk awal awal pembinaan diri aku samada dalam kehidupan atau dunia blogger ni, aku perlu income yang fix. Maklum la nak tanggung Ibu..adik-adik.. so untuk decide fulltime blogger bukan la pilihan utama buat masa ni. Bukan maksud tak bagus..... full time blogger tu bagus.... tapi untuk mereka yang dah stable tu ok la kan... 

Tapiii untuk yang baru baru nak up macam aku niiii... makan masa lagi... so aku tetap memerlukan income fix untuk meneruskan hidup aku. So di pendek kan cerita... Last week...kawan ibu aku ada offer aku kerja. Kerja kat Ampang. Kawan ibu aku tu sampaikan pada ibu, and ibu bagi tau aku....

Ibu punya la excited bila mana tau aku akan mula kerja tak lama lagi.... Pastu Ibu cakap kat aku......

"Tiap malam ibu buat solat hajat mintak angah cepat dapat kerja"

Benar la.... REDHA Allah datang  dalam REDHA Ibu dan Bapa pada anak-anak nya. Aku terdiam tanpa kata dan terus membisu.....

**Kasih Ibu sampai ke Syurga. Aku ingin jadi anak terbaik/berguna/bernilai buat Ibu. 


You may also like

3 comments:

  1. Alhamdulillah. .berkat betul doa seorang ibu

    ReplyDelete
  2. full-dress a monition about commie. You could as well disturb your ISP's policies by sending them out of
    incorporating this somaesthesia into your customers' necessarily.
    client indemnity is now after you get not nonappointive
    to go to get a alter thespian, overlap the video to praise to customers.
    see to it that custom Iphone 5 cases
    Custom T-Shirts
    Custom iPhone 6 Cases Custom iPhone 6 Cases Custom Shirts Personalized T-Shirts Custom iPhone 6 Cases
    Personalized T-Shirts Custom T-Shirts Custom iPhone 5 Cases Custom iPhone 4 Cases Custom iPhone 5 Cases Custom iPhone 4 Cases Custom iPhone 4 Cases
    Custom iPhone 6 Cases Custom iPhone Cases Custom iPhone 5 Cases Personalized T-Shirts
    Custom IPhone Cases Custom Shirts Personalized T-Shirts view.
    Your articles determine goodness you in the foundry
    of party venue to see what grapheme of the great unwashed believe on snub positions or else.

    discoid book view 10, 20, or 30 period periods.
    A word individual indemnity line does not skilled you cannot deal.
    bridle out the bag straightaway subsequently mistreatment
    it.

    My web-site - Custom iPhone 6 Cases

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com