TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Saturday, June 28

TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION


*Gambar sumber Google*

MOVIE ini....Bukan menjadi pilihan utama aku. Yup. Aku serius. Aku kalau nak tengok wayang movie dalam carian otak kepala aku ni 'citer hantu'. Tak kisah la hantu melayu ke ( yang kadang kadang memang nampak mengarutnya) omputih ke, thailand ke, jepun ke or what so ever la, aku tetap akan layan. 

Takpon aku akan cari citer bunuh bunuh. Kalau citer kartun, cinta cinta, kelakar, dan citer macam transformer jarang sekali aku nak pilih. Jika tengok pon atau terbeli pon tengok keadaan la. Contohnye kalo aku memang nak sgt tengok wayang, tapi movie pilihan aku takde...thennnnn baru la aku pilih citer selain nya. 

Macam semalam aku ada 'date' dengan kawan kawan Kelab Blogger Ben Ashaari Lembah Klang kat Mid GSC. Dan diorang nak tengok citer ni. Tu haaaa..abang obot kita. In early...aku macam...hhhmm best ke... Yela org x penah follow citer dia before ni. Kalau tengok pon yang pertama tu. Haaa yg tu aku tak ingat macam mne aku bole tengok. Kalau nak ingat balik citer first dia mmg aku x bole nak ingat. Heheheh lupaaaa...


*Gambar sumber Google*

Actually semalam aku terlewat sikit la.... Memang tengok start tengah tengah agak blur je... Yela  orang tak tau hujung pangkal, tak kenal sape watak utama nye especially si abang obot2 tu, tak tau kenapa, apa, bagaimana bla bla bla dan bla....

Tapi tapi tapi tapi tapiiiiii... Bila aku masuk je panggung... Dan paksa gak mata ni layan....peeehhhhhhhh!!!! Torbaikkkk sehhhh... Korang tau effect nye citer ni pada aku, sampai aku rasa sayanggg gilaaaa dgn robot robot ni... Terutama Optimos Prime dan Bumblebee ni... Ceh cehhh berlagak tuu dah tau nama watak utama ni.... Kah kah kah tapi betol weii... Nak nangis ending dia...

So now entry aku ni bukan nak buat review pasal movie ni sebab aku bukan follow dari mula... But kalau aku yang memang bukan Pelayan tegarrrr *erk betol ke ayat aku tu? Eemm lantak laaa* ok sambung balik. Even aku bukan Pelayan Tegar movie ni pon rasa keberkesanan movie ni pada aku... So korang yang mungkin memang follow dari awal ofcoz lebih excited kan. 

Ok tu je yang aku nak borak pasal movie tu.. Haaaiihhh batuk tak reda lagi niii... Camne nak menghadapi puasa nanti? Erkk motif?

Daaaaaa....








No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com