Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Tuesday, June 3

Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI


ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada yang join..  Segmen ini bermula sekarang dan akan berakhir pada Isnin, 02 Jun 2014 pukul 11:59 Malam sahaja.. LIMA atau mungkin SEPULUH atau mungkin lebih blog akan dipilih untuk direview.. Korang sure tahu apa keistimewaan blog di review kan.. Sama-sama membantu..

Selain daripada itu, seorang TOP REFERRAL akan untuk mendapat saguhati RM 10 atas usaha beliau promote, share dengan kawan-kawan serta join segmen ini.. Cara nak dapatkan TOP REFERRAL? Tentulah kena join segmen ini, lepas share link entri korang di Facebook ke, Twitter ke, group-group yang ada di Facebook ke kan..
Syarat : -
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli.. 
  2. Buat tajuk entri Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Beritahu pendapat anda tentang blog ERAZFADLI.COM dan apa istimewanya blog korang..
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
Pendapat tentang blog ERAZFADLI.COM -
Pendapat ye? Eeeemmm apa pendapat aku tentang blog Abang Eraz Fadli ni? Eeemmm nak cerita panjang ini adalah jejak pertama kali aku ke blog beliau. So kalau aku nak cerita lelebih nampak macam mengampu pulak nanti. So bukan cara yang bagus la kan. So as simple words, aku rasa blog dia ok. Nice. Tak Serabut. Loading pon tak lama. Means tak berat la. Jadinya salam perkenalan dari aku blogger suam-suam kuku. =)

Keistimewaan blog sendiri - 
Istimewa nya blog aku, aku nak jadi Icon untuk mereka yang bersize seperti aku. That why Tagline aku "It Not About Size". Aku nak tunjukkan pada mereka di luar sana yang tiada halangan mereka yang berbadan besar untuk kehadapan bersama-sama mereka yang lain. Yang penting di sini semangat yang kuat dan percaya pada diri. Tiada had untuk insan seperti aku ini. 

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com