On the way to Uitm Melaka | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Sunday, June 15

On the way to Uitm Melaka


Oleh sebab aku addict a.k.a minat dan suka sekarang dengan blog ni, semua benda kalau bole aku nak story kat dalam blog kesayangan aku ni. Sebelum mata aku mengantuk di buai oleh kesejukkan air-cond dan kelajuan kereta yang macam buaian bagi aku ni so baik aku tinggalkan coretan remeh kat dalam ni.

Now aku dalam perjalanan nak ke Uitm Melaka nak hantar adik aku yang no.5 belajar. Dia dapat course Pra-Diploma. Takpe dik, akak ekau ni dulu pon start dalam course tu dulu gak. Yang orang dok pandang macam 'atas bawah' je.

Akhirnya sampai ke degree gak akak ko ni. So don't think apa orang nak cakap. Lantok dia la. So korang kat luar tu kalau ada adik-adik ke atau kawan-kawan ke atau sedara mara ke yang belajar kek Uitm Melaka tu haaa... Poi la konal2 dengan adik eden ni haaa... Nama dia Nor Amirah Binti Norbaki.

Ok! Akak nak tido ni...sedap keter goyang-goyang macam buaian. 

6 comments:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com