SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

On the way to Uitm Melaka

/
6 Comments

Oleh sebab aku addict a.k.a minat dan suka sekarang dengan blog ni, semua benda kalau bole aku nak story kat dalam blog kesayangan aku ni. Sebelum mata aku mengantuk di buai oleh kesejukkan air-cond dan kelajuan kereta yang macam buaian bagi aku ni so baik aku tinggalkan coretan remeh kat dalam ni.

Now aku dalam perjalanan nak ke Uitm Melaka nak hantar adik aku yang no.5 belajar. Dia dapat course Pra-Diploma. Takpe dik, akak ekau ni dulu pon start dalam course tu dulu gak. Yang orang dok pandang macam 'atas bawah' je.

Akhirnya sampai ke degree gak akak ko ni. So don't think apa orang nak cakap. Lantok dia la. So korang kat luar tu kalau ada adik-adik ke atau kawan-kawan ke atau sedara mara ke yang belajar kek Uitm Melaka tu haaa... Poi la konal2 dengan adik eden ni haaa... Nama dia Nor Amirah Binti Norbaki.

Ok! Akak nak tido ni...sedap keter goyang-goyang macam buaian. 



You may also like

6 comments:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com