KISAH CINTA MONYET | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Saturday, June 14

KISAH CINTA MONYET


Malam ni tetiba pulak nak citer pasal Cinta. Wahhhh!! Pyar Kia Haii... Tak bole bla kan. Nak citer pasal cinta dah kenapa. Meroyan apa tetengah malam ni. Hahahah Alaaaa... sekali sekala nak citer pe salah nye kan. Semua orang ada pengalaman cinta masing-masing. Tadi terdengar kawan nyanyi lagu yang pernah jadi one of my faveret song 'KU JUGA MENCINTAIMU' by SAIFUL malaysian Idol.



Apa? Tak percaya ke aku ada kisah love love ni. Heeeeeiiiii apa ingat aku ni tak laku sangat ke. Tapi pengalaman tu lambat sikit la dari orang lain. Zaman sekolah rendah aku memang takde sape pandang pon. Yela sape nak pandang budak bolat..pakai tudung muka bulat.. lengan baju sokmo kotor sebab kena meja belajar yang berhabuk tu..comot.. selalu kena ejek gemok gedempol! Ahhhh tak suka zaman sekolah rendah.



Macam aku cakap tadi, Kisah dan pengalaman aku terjebak dengan kisah sintan sintun ni masa aku Form 5. Haaa lambat kan? Maybe mase tu aku baru ada ghupe kot! Ceh! berangan. Time tu dah nak dekat SPM. Hape kejadah nak exam pastu nak cinta cinta. Memang salah time perkara tu datang. Tapi sebab hakak ni exseted ada orang bole terima hakakkk, apa lagi hakakk rembat je. Nampak tak jakun kat situ. Gatal sungguh! Sekarang ni double triple gatal nya... hahahahah.


Couple dulu dengan couple sekarang tak jauh bezanya. Cuma dulu sistem SMS digunakan. Sekarang up sikit. WASSAP ado. WECHAT ado. SKYPE ado. TWITTER ado. FACEBOOK ado. Tapi aku dlu main SMS je tiap hari. Pagi dah jumpa kat sekolah. Balik sms lagi. Hangat la konon citer nye. 

Cuma ada satu perkara yang aku rasa best dulu yang biasa kitorang buat. Suka dedicate lagu kat radio. Macam mana? Haaa camni...

(Ni dialog dulu punya ye. =P )

"B! Dengar radio Era sekarang. Lagu tu untuk B" 

Pastu nanti BF I (masa tu la) akan bukak la dengar. Pastu nanti dapat mesej..

"Terima kasih Ayanggg"...... kih kih kih

Yang tak bole bla nya.... duduk bilik kuar kan buku nak study kunun... tapi dok pass lagu untuk boypren. 

So, adik adik kat sana jangan tiru perangai hakakk kau ni... contoh tak patut ikut...

P/S: Cerita ini hanya untuk hiburan sahaja. Bukan untuk kena kan sesiapa. =)

2 comments:

  1. hehe.susah dulu-dulu bercinta sebab pakai phone rumah.takut kantoi ngan parents.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehheheh kat rumah mase tu dh x pakai dh tel.umah. Bil byk kitrg asyik guna je... heheh

      Delete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com