Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Wednesday, June 4

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com



Seperti biasa waktu waktu begini aku akan cari masa untuk update blog atau join GA/CONTEST/SEGMEN dari para blogger kita. Lagi sekali aku ingin mencuba rezeki untuk kali ini. Menang GA RM500. Tuah ayam nampak di kaki, rezeki manusia siapa yang tahu. Jadi jangan la mudah mengalah. Selagi bernafas kita cuba la kan kot ada terletak rezeki kita.

Hadiah :
Wang Tunai RM50.00 + 1 Sabun Pemutih Carawhite bernilai RM 60.00  x 10 Pemenang
(Pemenang akan dipilih secara random)

Tempoh sah GA ni sebulan. So ada masa lagi. Jom meriahkan GA rakan kita =)









7 comments:

  1. Good Luck Ika..
    Ummi pon join. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh wwaaahhh.. gudluck gak utk umi.... =)

      Delete
  2. Salam Ziarah dari segmen yang sama :)
    Semoga berjaya (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  3. assalam.. hi BW sini dr segmen yg same.. done follow+nuffnang
    sudi2kan diri dtg ke blog sy..
    http://akusijebat.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalanan . singgah dari segmen yg sama ^^ Goodluck . singgah lah blog saya kalau sudi . :)

    http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  5. salam..

    terima kasih diatas doa, ucapan, sokongan dan penyertaan.
    semoga berjaya ye.

    untuk senarai peserta GA ini, sila klik :

    http://syuhadabaharudin.com/2014/06/07/senarai-peserta-giveaway-tunai-rm500-syuhadabaharudin-com/

    ReplyDelete
  6. Aloo..gud luckkk yeaaa,.,
    Ni jadi follower [ 1000 ] ada adiah x ?mcm bertuah je...kih3...gurau jeaa,,,

    http://notashalimar.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com