FLORIA 2014 PUTRAJAYA DAN SANY CHAR KUEW TEOW | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Saturday, June 21

FLORIA 2014 PUTRAJAYA DAN SANY CHAR KUEW TEOW


Jeng..jeng!! Belum mula cerita aku dah tepek muka gebu aku dulu. Suka la kan belog aku. Ada aku kisah apa korang nak cakap. Waahhh riak sungguh aku dalam berkata-kata kan. Heheh ok ok itu bukan la intro permulaan cerita aku kali ini. Haaa ni baru citer nya....

Seminggu lepas aku full of stress. Tak tahu la apa yang tensen sangat aku ni. Nak kate koje, aku dok tanam anggur ni haaa dalam pasu bunga ibu aku tu. Nak kata putus cinta.. Ehemmm ehemm.. itu rahsia. Baru nak usha usha ni. Nak kata gaduh dengan kawan, eemm baik je aku dengan kawan-kawan aku ni. Yeke? Hehe aku ni baik baik je dengan semorang. Tak baik simpan musuh dalam hidup ni. Buat sakit kepala je.

Yang penting aku sangat-sangat STRESS!!!

Nak bercuti...poket penuh habuk je. Hmmm pikir punya pikir.. Haaa!! kawan kawan aku semua dok cakap pasal Floria kat Putrajaya..bla..blaa..bla... So aku pon search ternet. Ok dia sampai ahad 22/6/2014. Sompat eh kalo aku pergi ni.


Seperti biasa.. dia la driber aku kalau aku nak pergi mana-mana. Termasuk la event yang berkaitan dengan blogger. Kakak dia ni belum bersedia nak drive sendiri. Tapi In Shaa Allah... coming soon akak dia ni berani. Haaa ni pic dia merangkap adik kandung aku. Dia soh aku tepek gak pic dia ni. Saja je kannn nak jatuh kan saham Hakakkk dia ni. 

Actually ini aku rasa pengalaman pertama aku datang Floria kat putrajaya ni. Errr sebelum ni pernah ada ke? Heheh aku pon bukan alert sangat event event ni pernah ada ke tak. Tapi yang ni memang first time aku datang. Sampai je kitorang melantak dulu. Lapoooorrrr...


Ni haaa tempat makan yang pihak pengurusan sediakan. Selesa dan banyak jugak pilihan makanan. Mereka yang bertugas bersihkan sampah dan bekas pinggan dan cawan sentiasa ronda-ronda untuk make sure meja makan tu bersih dan memudahkan pengunjung duduk untuk menjamu selera. 

Bagi aku tempat tu dah cukup selesa pon. Sebab aku ni bukan lah orang yang demand apa sangat. Janji ada makanan dan tempat duduk bersih it OK for me.



Yang menarik tekak aku masa makan..ni haaaaaa.... Char Kuew Teaw abang Sany kiteerrr... bagi aku sedap! Masin dia pon cukup cukup je. Takde terlebih takde terkurang. Just Nice!. So korang yang belum pergi dan bakal pergi, korang patut cuba Char Kuew Teaw ni. Yang nak order kicap dia haaaa bole la korang call no.kat banner tu ye =)


Char Kuew Teaw Sany + Mee Kolok Sarawak.

Dah konyangggg baru bole jenjalan dan selfie selfie gituuuu....










Haaaa nampak tak lagak aku berselfie. Over terlebih nokkk.. Yela nak jadi Model, ukuran terlebih pulak. So kita berangan sendiri je la. Tapi bukan diri aku sebenrnya yang cuba aku nak tonjolkan walaupon space dalam pin tu separuh tu aku dah amik. Cuma aku nak tunjukkan background laman yang korang nampak tu memang sangat cantik. 

Aku kalau boleh semua sudut aku nak rembat amik. Tapi sebab macam beratur je masing-masing nak bergambar, so itu je la sempat aku nak berselfie. Amik gambar pon pakai Handphone Lenovo aku ni je. Takde nak pakai camera canggih manggih ni.

Ok! Last selfie sikit! 







7 comments:

  1. weii belanjer la aku makan gak huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah meh sini datang... Ika tggu kat sini je... Heheheh

      Delete
  2. ala, menyesal tak g floria. Lawa nye decor dia tahun ni. Anyway, wiida baru jumpa blog ni. hi nice to meet you. tgh blogwalking ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai wiida..... salam kenal ye... tq sbb singgah sini... =)

      Delete
  3. ok...serius regret tak sempat g..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa yeke... xpe2... tapi katanya floria tu diorang akan kekal kan. tapi x sure la btl ke tak....

      Delete
    2. katanya buat setahun sekali..sebab kos mahal kan.bunga kan nanti layu, kalau boleh simpan takpe gak.hehe

      Delete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com