Update Atas Highway | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Saturday, May 31

Update Atas Highway

Dengan adanya  teknologi sekarang yang bernama Smartphone, sekaligus kita pon menjadi sangat 'Smart' dalam menggunakan nya. Orang yang di namakan 'Smart' itu adalah aku. Hahaahah amik masuk bakul angkat sendiri aku. Nak buat macam mana, kalau dok tunggu pujian manusia mahu riak aku di buatnya. So puji sendiri je la. Takde sape nak marah.

Sebab berjauhan dengan 'Princess' aku untuk 2 hari ni, jadi Tab Lenovo ni la peneman setia aku. Sekarang aku tengah on the way ke Parit Buntar, Perak.

Perjalanan hari ni Alhamdulillah lancar dan dengan bantuan GPS si penunjuk jalan jadinya perjalanan umpama kita ni bijak dan tahu arah tuju jalan.
Ok! Tunggu update aku jap lagi ye untuk cerita seterusnya.


SSsß


1 comment:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com