' Setulus Kasih Ibu' Contest by Dr. Shikin | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Wednesday, May 14

' Setulus Kasih Ibu' Contest by Dr. Shikin


 photo PicsArt_1399658091312_20140510_015633_zps327cecf4.jpg

Syarat Penyertaan:
  1. Bloggers MALAYSIA yang ada alamat Malaysia jerr
  2. Click iklan NUFFNANG di blog ini (di header atau sidebar)
  3. FOLLOW blog http://drshikinzainal.blogspot.com [DONE]
  4. ADD to Google+ circle [DONE]
  5. Buat ENTRI bertajuk : ' Setulus Kasih Ibu' Contest by Dr. Shikin
  6. Copy BANNER & backlink ke entri ini [DONE]
  7. Buat UCAPAN ' Hari Ibu ' paling dramatik + presentation yang menarik.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Assalamualaikum Ibu,

Walau pon Ibu mungkin tak perasan apa yang angah taip kat sini tapi ini la sebenar-benar luahan atau coretan. Actually angah sendiri tak alert bila tarikh exactly untuk HARI IBU ni. Cuma hari tu angah ternampak kat FB citer pasal hari ibu time tu baru la angah teringat. Ibu angah rasa tak layak pulak untuk angah bercerita tentang pengorbanan ibu. Sebab 1 entry ni pon belum tentu cukup angah karangkan untuk ingat segala tentang pengorbanan ibu. 

Bagi angah segala-galanya ibu menang. Soal tentang kesabaran, kekuatan, ketabahan, dan macam macam lagi. Takde nilaian yang tepat dalam bentuk RM untuk angah bayar pada Ibu. Apa yang angah lakukan kan sekarang segalanya untuk Ibu. Biar sengsara mana dan kedukaan yang macam mana sekali pon kekuatan Ibu angah akan ambil sebagai pembangkit semangat angah. 

Dalam tempoh dewasa ini lagi la terlalu banyak cabaran dan dugaan nya.  Angah tahu ibu tak putus putus doakan kebaikan dan kesempurnaan hidup untuk kitorang semua. Ibu lah dunia akhirat angah dan adik beradik semua. Love u Ibu.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  1. Tinggalkan link entry penyertaan di KOTAK KOMEN
Tarikh penting:
11 Mei - 30Jun 2014.
(Akan dilanjutkan sehingga peserta genap 90 orang. Hehe..up sikit target).

Pengunguman pemenang - 3July 2014. 



6 comments:

  1. ayu datang dari contest yang sama..ada masa singgah la ke blog ayu ...tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/06/setulus-kasih-ibu-contest-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  2. good luck!
    irra singgah dari contest yg sama
    http://www.irrayyan.com/2014/06/setulus-kasih-ibu-contest-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama..goodluck :D
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Ros singgah sini dari segmen yang sama. Ros follow.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/07/setulus-kasih-ibu-contest-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com