SEGMEN BLOGGER AKTIF | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Wednesday, May 14

SEGMEN BLOGGER AKTIF

Salam .
Anda masih aktif berblogging ?
Jom sertai segmen mudah ni.
Tak pasal-pasal dapat traffic free, follower free .
yang paling penting blogger's friendship <3 br="" insyallah="">


klik banner untuk join the community :D 

good luck !

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Objektif segmen yang sangat bermanafaat. Untuk gather kan kita yang baru dan lama. Kadang kadang follower ramai belum tentu aktif semua. Dalam 10, maybe 5 atau 6 je yang hidup. Yang lain mungkin busy dengan hal masing masing. Anyway di mana saja kita semua berada, blogger juga mampu bersatu walau di Alam Maya =)


16 comments:

  1. Assalamualaikum...dik an blogwalking sini jemput ke blog dik an jugak ye :)

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,
    Saya dari segmen yang sama. Dah follow blog awak. Jom follow blog saya. TQ.

    http://www.semutrajin.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  4. Saya singgah kemabli n follow google plusss..hihi salam kenal

    ReplyDelete
  5. #Segmen Blogger Aktif, Follow Jom
    (^_^) GOOD LUCK FOR UR CONTEST!!!

    PENGUMUMAN : GIVEAWAY TIME! GIVEAWAY PICIT VOTE [Shake n Take Mini Blender Jus]
    ------------> http://eddyboyz86.blogspot.com/2014/05/giveaway-picit-vote.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum .
    Saya datang singgah
    http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  7. salam

    saya datang dari segmen yang sama

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  8. SAYA JOIN, YAYY

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  9. salam mesra,

    datang blogwalking dari segmen yang sama,.
    all the best.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/13/segmen-blogger-aktif/

    ReplyDelete
  10. salam..dila datang ke mari.. jemput datang ke blog :)

    http://myimpiannaad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan :)

    sara singgah n follow sini.
    sudi follow kembali ya.heee

    http://afitot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Singgah blog awak yer.. :) All the best!

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan drpd saya. Saya singgah dari segmen yang sama.
    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan

    singgah dan follow dari segmen yang sama.. jemput ke blog saya

    http://www.mamamursyid.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  15. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...
    Segmen Blogger Aktif
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum..singgah dari segmen yang sama. Maaf baru ade masa nak berblogwalking :)

    http://www.azhafizah.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com