JOM LIKE PENYERTAAN LAVENDER di TUMIX KUAH & menangi RM 500 TUNAI | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Monday, May 26

JOM LIKE PENYERTAAN LAVENDER di TUMIX KUAH & menangi RM 500 TUNAIAku nak menang RM500!!!!. Kali ni Miss LAVENDER MUMMY dia offer nak bagi hadiah RM500. Siapa tak nak. !!! Tapi aku kena buat kerja sikit. Laaaa... tak susah pon, hanya LIKE penyertaan MissLAVENDER MUMMY dalam TUMIX Malaysia. 

Aku ni jarang la nak merayu-merayu untuk menang. Tapi kali ni aku nak tebal kan muka aku yang dah tembam macam bear ni nak mintak tolong korang LIKE penyertaan Miss LAVENDER MUMMY . 

3 Cara nya mudah je:

!! Paling PENTING cara ke 3


2) 

**Lepas pergi ke Page TUMIX Malaysia tu, PASTIKAN korang semua UNDI penyertaan Miss LAVENDER MUMMY tu tau. Macam dalam gambar yang aku tunjukkan tu. Bila korang dah buka page tu KALAU tak jumpa gambar-gambar tu, korang kena Scroll ke bawah then baru jumpa =)

3) Bila dan UNDI, Korang tinggalkan komen dekat entri ni "SAYA DAH LIKE". Kalau ramai yang undi dan tinggalkan komen kat bawah ni peluang untuk aku menang adalah cerah. 

Macam mana nak menang juga RM500??

Haaaaa... kalau korang nak menang juga........Buat je macam aku buat ni.... Kot kot lepas ni mana tau kalau kita bantu Miss Lavender Mummy ni menang, dia nak bagi lebih keee.... hahahha berangan sangat aku ni. 

Anyway korang jangan lupa UNDI/LIKE penyertaan Miss Lavender Mummy di TUMIX Malaysia dan tinggal kan komen di bawah 'SAYA DAH LIKE' ok!! 

8 comments:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com