Segmen: Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Wednesday, April 16

Segmen: Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru



Yeeaahhhh!! Aku masih gagah lagi mengadap laptop untuk Join GA, Segmen dari rakan-rakan blogger. Even Contest aku SELAMAT HARIJADI MYNAMEIKA "TEMA: HIDUP UNTUK MEMBERI" masih lagi berjalan. Haaa yang mana dah habis submit contest atau segmen atau GA masing-masing moh le join aku punya. Sempat lagi join ni. 20/4 due dia ok.

Sekarang ni aku nak prepare pulak entri segmen dari Encik Hasrul Hassan kita ni. Menarik sangat segmen ini bagi aku. Sebab aku anggap ini adalah platform yang aku tunggu selama ni. Untuk aku perkenalkan dan memperluaskan blog It Not About Size aku. Nak join bole klik link yang aku attach tu ye. 

Berikan nama blog, url blog dan nama blogger anda.
Nama Blog aku : It Not About Size
Url Blog: http://www.mynameika.blogspot.com
Nama Blogger saya: Mynameika
Nyatakan umur anda, dan umur blog anda.

Umur aku 26 tahun. Dah official 26 tahun sebab baru je sambut hari jadi 13/4/2014 =)
Umur blog aku? Umur blog ek? Eeemm jap. Aku kena godek godek entri lama sat. *Searching... Ok! dapat dah. Entri pertama aku pada tarikh 2/4/2010 TAJUK ENTRI: YES!! . So blog aku ni berumur 4 Tahun. Dah kena register Pra-Sekolah dah blog aku ni. hehe

Jika ada bilangan follower, nyatakan juga bilangan follower blog anda.
Bilangan Follower aku 976. Tapi nombor yang besar tidak bermakna aku senior. Aku masih lagi junior dalam berblog. Masih menggali ilmu untuk mantapkan lagi dunia blog aku ini. 

Cerita serba ringkas mengenai apa yang anda ceritakan dalam blog.
Blog It Not About Size. Personal dan Santai. Itulah dia idetiti blog yang aku cuba ketengahkan. Dan ianya juga bukan semata-mata blog, tapi blog ini adalah tempat untuk aku build up selft esteem aku. Bila aku rasa aku down. Aku perlu berbicara. Aku akan hadir di blog aku ini untuk aku luahkan segala yang terpendam. Dan macam mana aku recharge balik Positif diri aku? Bila aku berjaya menghasilkan sesebuah entri. Ramai yang mungkin beranggapan 'ala bukan susah pon nak tulis blog. Tekan keyboard, type je la.' Actually dengan berblog ni, aku tahu saat aku mengupdate blog, otak aku akan berjalan dan berfungsi. Secara tak lansung aku tak tepukan @ manjakan otak aku dari terus tidak berfikir atau berfungsi dengan baik.


9 comments:

  1. Fiza singgah dr segmen yang sama.. salam perkenalan.. jemput ke blog saya http://ourmemoria.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html.. done folo sini.... >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam fiza.... Salam perkenalan ye... Nnt ika dtg rumah....:-)

      Delete
  2. hai sis!
    salam ukhwah..
    singgah dari segmen same..
    http://intan-heartypewriting.blogspot.com/2014/04/segmenhasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam intan.... Thanks dtg sini... sat lg ika dtg rumah yeee....

      Delete
  3. Datang terjah dari segmen yang sama...

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam azwar.... Thanks dtg rumah... Nnt ika dtg rumah awk yeee...

      Delete
  4. Salam perkenalan dari:-

    http://bulat-mata.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.... Terima kasih dtg rumah ika yg x seberapa ni... Nnt ika dtg yeee...

      Delete
  5. Assalamualaikum dan Salam Perkenalan dari www.azzahairi.com. Saya juga datang dari segmen yang sama. Semoga ikatan yang terjalin antara blogger sentiasa kukuh. Ada masa jenguk-jenguklah entri dalam blog saya ye..

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com