Mini Giveaway : Mengimbau Fairytale | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Monday, April 14

Mini Giveaway : Mengimbau Fairytale




Syarat-syarat wajib penyertaan ;

  1. Buat entry bertajuk "Mini Giveaway : Mengimbau Fairytales".
  2. Letak banner kat atas tu dan link kan ke entry ini. 
  3. Follow blog me. www.munirahizzan.com
  4. Like page My Beauty Herbs
  5. Like page Jari Bulan Shop
  6. Kemudian like pic INI
  7. Klik SINI
  8. Komen salah satu entry yang ada dalam list Koleksi Lagenda Fairytale
  9. Then tinggalkan link kat entry ini sahaja. Tinggal kat entry lain tidak akan dilayan sama sekali. 
Hadiah? 

Gelang Mutiara x 2 pemenang
Butang Baju Melayu x 2
Bracelet comel x 4
Novel x 1

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Komen tentang entri ni, hhmmmm unexpected yang snow white bertemu jodohnya dengan Hang Jebat. Tapi adakah itu si Jebat hero dalam Bukan Kerana Aku Tak Cinta? Jika itu, kompom si Mastura akan gila meroyan seperti mana bila Airin nak rampas balik Jebat dari Mas. Dan masa ni mungkin si Mas akan menjadi watak paling jahat dari Ibu tiri snow white yang dulu. Dan pandai pulak di Jebat dan Snow White tengok TV ek? Baru aku tau.... 

**Ok DONE! kOMEN yang sangat merepek. Daaaa.... submit jom!



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com