GIVEAWAY BY NAMIA BLOG | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Wednesday, April 9

GIVEAWAY BY NAMIA BLOG


Oleh kerana Mata ni masih belum mahu tidur, Kita support rakan kita punya GA yuk! mana tau rezeki ada nak dapat SHAWL! heheheh...

Syarat-syarat yang Tuan Blogger tu mintak kita patuh:

1 – terbuka kepada semua pemilik blog
2 – harus follow sosial media sponser
3 – pilih 3 entry yang korang rasa terbaik dan di blog ini PETA LAMAN ( gunakan link peta laman untuk mencari entry ) dan masuk kan link entry tersebut.
4 – jangan lupa masuk kan banner atas tu
5 – link kan entry korang ke entry ini
6 – tinggalkan link penyertaan korang di entry ini di bahagian komen
7 – akhir sekali masuk kan ayat berikut di entry penyertaan korang ” GA by namia blog di taja olehPendekarBerkuda Akuainkausiapa umairacollection umairacollections ietamatsaad puterymemory jemariberapi   Aimi Mokhtar hanisaleeya
8 – tarikh tamat GA pada 30 APRIL 2014 jam 11.59 Malam
9 – pengajur berhak mengubah syarat yang telah di tetapkan dan keputusan adalah muktamat sebarang surat menyurat tidak akan di layan.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hadiah-hadiah yang Tuan Blogger nak bagi:

- 1 x pasang seluar jeans jenama BMW
- 2 x keychan singapore
- 1 x set dove + keychain
- 1 x jam kapel
- 1 x shawl
- 3 x mask muka
- 1 x barangan dari herbalife
- 1 x Crunchy Caramel Almond
- 3 x Topup RM10
- 1 x Sabun Marine Essense
- 2 x Kotak Aksesori
- 2 x keychain dari sibu

*Mintak mintak la dapat..aammiinnnn =)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 Entry yang aku rasakan BEST!

BANYAK SANGAT DUIT RM20 DALAM MESIN ATM
*aku paling fedup bila duit dalam Bank aku cukup-cukup je, Biasanya RM50 la kan, bila nak kuarkan tak dapat sebab RM20 monopoli ATM.

BR1M TIADA AGENDA TERSEMBUNYI
*Apa orang nak cakap, cakap lah. Kesusahan orang lain, tak semua yang tahu.

KENAPA DAN ADA APA DENGAN BUKU DENAIHATI
**Pssttt! aku tak habis baca lagi buku tu =P

GA by namia blog di taja oleh PendekarBerkuda Akuainkausiapa umairacollection umairacollections ietamatsaad puterymemory jemariberapi   Aimi Mokhtar hanisaleeya

DONE! OK bole submit daaaaaa....






2 comments:

  1. salam .. dr segmen yg sama .. good luck k ! ^^ http://lovehim30.blogspot.com/2014/04/giveaway-by-namia-blog.html

    ReplyDelete
  2. salam .. dr segmen yg sama .. good luck k ! ^^ http://lovehim30.blogspot.com/2014/04/giveaway-by-namia-blog.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com