FB MARKETING: HANDMADE CROCHET | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Friday, April 18

FB MARKETING: HANDMADE CROCHET


Jujur cakap kat aku Cantik ke tak?? Jawab cepat?? ok fine korang tak nak jawab.. merajuk lahhhh [**lari jauh jauhhhhh]  Aku tau korang mesti teruja kan dengan Crochet ni. Atau dalam melayu nya orang panggil Kait. Korang mesti biasa dengar kan? Perkataan Mengait? Haaa ni la hasil kait dari Ibu aku 100% kerja tangan dia.

Nak jadi usahawan internet ni, bukan boleh main redah je. Belum tentu upload barang, advertise, orang nak terus beli. Macam biasa lah, bila kita nak buat sesuatu yang baru kena ada ilmu. Takde Ilmu, buat apa pon conform akan ada yang tak betul. Sebab tu korang semua perlukan [TIPS NETWORKING DAN MENTORING USAHAWAN INTERNET]. Aku pon tengah amik Tips dan Ilmu kat sini dalam masa nak cebur diri sebagai Usahawan Internet

Ni sebenarnya cover @ porch untuk Handphone IPhone, Samsung dan yang sesize dengan nye la. Jadi aku ingat nak test market dulu. Aku nak tengok permintaan orang ramai. Doa kan lah supaya pencarian rezeki aku ni di permudahkan ye. 

>>>> KURSUS AFFILIATE actually boleh bantu korang buat duit lebih dalam internet. Sebab sekarang ni pon aku dah turut terjebak sama dalam sistem AFFILIATE ni.



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com