CONTEST: SELAMAT HARI JADI MYNAMEIKA DENGAN TEMA "HIDUP UNTUK MEMBERI" [BERAKHIR] | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Wednesday, April 23

CONTEST: SELAMAT HARI JADI MYNAMEIKA DENGAN TEMA "HIDUP UNTUK MEMBERI" [BERAKHIR]

Terima kasih Terima Kasih Terima Kasih

Sekali lagi ika ucapkan terima kasih kepada mereka yang support contest ika yang tak seberapa tempoh hari. Walau pon tak ramai yang join, ika tak kisah. Ika buat contest ni pon untuk suka suka je.Saja nak sahabat sahabat semua datan rumah ika ni. Jujurnya peserta yang join memang tak lebih dari 10 orang.

Dalam list ika ada 4 orang yang submit. Kenapa ika tak nak extand lagi masa contest? Heee bukan apa kawan kawan, sebab ika sekarang tengah fokus pada komitmen yang lebih penting. So takut terlupa. Tapi takpe, ika takkan putus asa untuk buat contest lagi.

Siapa lah tak nak target peserta yang banyak kan? Betul tak? Tapi tak bermakna yang sikit ni ika tak happy lansung. Ini pon dah motivate ika untuk buat lagi contest akan datang. So jom tengok list yang submit =)


Apa yang buat ika terharu, mereka mereka ni sanggup amik cabaran untuk buat entri tentang HIDUP UNTUK MEMBERI. Actually masa ika planning, ika tau mungkin ada yang rasa payah sikit nak buat contest pastu kena buat entri bagai. But ika tawakal, ika hanya yakin akan ada yang sudi join contest ini. So, keyakinan ika tu dah pon terbukti. Dan ini bukan sesuatu yang sia sia. Takkan buat ika give up untuk buat lagi lagi lagi dan lagi. 

Jadi mereka mereka ini adalah sangat bertuah sebab SEMUA akan terima hadiah dari pihak SN GADGET seperti yang telah di janjikan =)... Suka tak???

So mereka mereka ini please emaiL your:

NAMA
ALAMAT
NO.TEL (maxis/celcom/digi)

** Untuk buku Mudah nya Menjemput Rezeki, pihak SN GADGET tengah order untuk dapatkan. Jadi ika akan update kat korang tentang buku ni ye =)

Emailkan: noratikah360@gmail.com


12 comments:

  1. olo.da draft tapi tak siap2..takpa2...tahniah untuk semua!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe takpe... In shaa Allah... Ada lagi rezeki, ika buat lg... :-)

      Delete
  2. tak perasan pulok content ni dear...tahnah pd pemenang

    ReplyDelete
  3. yeah, menang! *senyum sampai ke telinga* :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. err, kalau takmo topup tapi nak bank-in/ bank-transfer, aci tak?

      Delete
    2. heheheh alamak! sponsor x provide cash la encik kopi... dia hanya provide topup je. Nnt email No.hp ye... =)

      Delete
    3. oh okay2, nnt send email skali lg. apapun thanks :)

      #dpt reply dari boxbe *auto* menyepam inbox. bila gugel boxbe, rupa2 dpt byk review negatif drp netizen

      Sumber: https://www.mywot.com/en/scorecard/boxbe.com?utm_source=addon&utm_content=rw-viewsc

      Delete
  4. Replies
    1. sama-sama... tahniah yee.... nnt join la lagi contest akak ek...

      Delete
  5. eh.. kitorg semua dpt eh?? ngeee~~~

    ReplyDelete
  6. a'ah mummy... nanti emailkan detail yee....=)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com