Suka tengok Pic wedding Syanie+Nadi Putera | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Friday, March 7

Suka tengok Pic wedding Syanie+Nadi Putera


Bila dapat tengok pic syanie tadi suka pulak aku jadinya. Haaaiiihhhh syanie punye wedding aku yang teruja. Yela hanya orang yang macam aku je dapat rasakan rasa bahagia yang Syanie rasakan tu. Sebelum ni mata aku hanya di hidangkan dengan pic mereka -mereka yang besusuk tubuh ramping. Cantik bila berposing. Tapi now antara gambar-gambar yang aku pernah tengok, ini lah gambar yang menyentuh hati aku.

*Credit to: 



Love this moment. Aku juga mempunyai perasaan untuk dapat seperti apa yang Syanie dapat sekarang. Nadi Putera, awak adalah seorang lelaki Mulia yang mungkin 1 dalam sejuta dalam dunia ni. Pray for both you happy together untill Jannah!

syanie  I WANT THIS TOO.......


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com