Sejak sejak dah ada WECHAT... | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Thursday, February 27

Sejak sejak dah ada WECHAT...

Adik aku dah pakai WECHAT dah sekarang. KAU ADO? eerrr... aku tau la korang pon ada cuma nya kat sini bila adik aku dah start nak ber'Wechat' and sejak sejak dah masuk sekolah menengah ni, dengan kenalan yang meluas...waahhhh bukan main lagi dia tau.

Sekarang ni bangun pagi je.. naaahhh..haaaa HP dia je yang berbunyi sokmo. Volume habis satu umah dengar Notification dia. Kalau buat Voice Chat tu..sampai kitorang pon bole tau apa cerita nya. Kalau kita..tahan la slow kan volume..tak pon amik Earphone pakai. 

Tapi bila tengok adik aku ni..teringat zaman zaman muda mudi aku masa awal-awal aku dapat pengang HP. Masa tu NOKIA 3310. Haaiiippp jangan tak tau Senahhh... itu pon dah kira canggih tau. Ringtone HP dulu tu asyik bertukar je. Padahal pakai ringtone tu tak sampai pon 24 Jam.

Tapi sekarang zaman dah bertukar. Adik aku punya generasi sekarang ni. Kenal gadget yang power power bagai. Aku dulu cikai je. Tapi cikai cikai pon berharga tau. Yela kenangan yang memang akan aku ingat sampai bebila.

*Dapat Milo Panas waktu sekarang ni sodappppp jugakkk!

 

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com