SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

SBB2014 "Sepetang Bersama Blogger"

/
0 Comments

Ini adalah pertama kali aku join event blogger yang di anjurkan oleh pihak penganjur. Previous aku tak pernah pon pergi dan aku sendiri tak pernah tau ada wujud program tersebut. Mungkin kerana kekangan masa dan juga masih dalam kawalan parents, jadi idoklah aku ni free nak ke sana kemari. Bukan lah nak cakap aku ni di kongkong family,cuma masih remaja di awal umur. Jadi takde lah aku aktif nak ke sana ke mari.

So untuk 2014 ni tetiba aku rasa nak pulak pergi event tu. Dan aku bukan la kenal sesiapa pon kat sana. Pergi bawa diri sorang-sorang. Huhuhu aku agak neves pulak bila nak tunggu tiba waktu tu. Berdiri sorang-sorang tanpa kenal sesiapa. HAAA.... Amacam?? Kau ado!!!

Melalui info laman rasmi untuk program "Sepetang Bersama Blogger" ,speaker jemputan dia yang maybe akan bagi talk sikit yang aku kenal BEN ASHAARI dan RED MUMMY. Huu yang lagi 2 aku tak kenal sape.

"Hahahaha kalau tau dik speaker tu yang aku tak kenal dia, mesti dia touching kan? sob sob sob"

Banyak sebab yang buat aku rasa aku nak pergi...antaranya aku nak tau cara berblog yang berkualiti dan santai. Yang paling penting macam mne nak jadi "As a Good Influencer".Dari review yang aku buat sendiri, blogger yang ternama especially speaker jemputan tu, blog mereka memang sangat-sangat santai. Dan yang paling paling paling paling penting! macam mana diorang bole attract reader untuk setia dengan mereka.

Sebab kedua, aku nak belajar macam mana nak jadikan blog ni sebagai sumber pendapatan aku. Kira aku nak pergi event tu untuk tambahkan Ilmu baru untuk membantu perubahan diri aku...

*Jadi para blogger sekalian yang belum register lagi,bole la register secepat mungkin. Tak silap aku admin program akan tutup pendaftaran hari Rabu depan. So moh la reramai join ye.

*Info event bole layari laman web program http://sbb.my



You may also like

No comments:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com